Få overblik med CrediWire

 

CrediWire er et digitalt budget- og rapporteringsværktøj, der giver dig et enkelt og visuelt økonomisk overblik. Det giver dig bedre overblik og det hjælper dig til at styrke din virksomheds forretning og konkurrenceevne.

Med CrediWire får du:

Et godt og detaljeret overblik over din virksomheds finansielle data i realtid
Letforståelige illustrationer og brugbare tips
Mulighed for nemt og hurtigt at dele dine data med Sparekassen, virksomhedens revisor, advokat, bestyrelse eller andre
Nem rapportering
Budgetskabeloner, så du nemt kan planlægge fremtiden
Sammenligning med din branche via automatisk benchmarking mod dine konkurrenters økonomiske data

Hvordan foregår det?

1. Oprettelse
Ved oprettelsen bliver dit økonomisystem forbundet med CrediWire, som også henter data fra offentlige registre. Det tager kun to minutter at komme i gang. 

2. Struktur og analyse
CrediWire strukturerer og analyserer dine data for at præsentere dem for dig på en visuel og intuitiv måde.

3. Deling
Hvis du ønsker det, kan du dele dine data med Sparekassen, din revisor, bogholder eller for eksempel bestyrelse. Du bestemmer, hvad du deler med hvem, og du kan altid skifte mening.

Når du tilkobler jeres regnskabsprogram til CrediWire, bliver virksomhedens regnskabsdata automatisk overført i realtid til CrediWire. Nemt og sikkert. Det sikrer overblik, gennemsigtighed og et godt beslutningsgrundlag. Derudover reducerer du dit papirarbejde betragteligt. Værktøjet egner sig især godt til mindre og mellemstore virksomheder.

Indsigt, der giver værdi

Med CrediWire kan du nemt navigere i, hvad der normalt kan være komplekse data og hurtigt finde det, der er vigtigt – uden et hav af tal og tabeller. Det kan du bruge til at forbedre din virksomheds finansielle performance, generere enkle budgetter og dele. 

Sådan kommer du i gang

Kontakte din rådgiver i Sparekassen Kronjylland for at høre mere og få det bedste ud af løsningen. Du kan også gå direkte ind her.
Sparekassen Kronjylland har investeret i CrediWire, da værktøjet understøtter vores ønske om, at det skal være enkelt og smidigt for dig at være kunde hos os.