Gratis webinarer

Nogle gange er det rart at kunne læne sig tilbage i stolen derhjemme og blive klogere på et emne gennem et webinar. Sparekassen Kronjylland holder derfor løbende webinarer om forskellige emner. Du ser her de webinarer, vi indtil videre har optaget, og som du har gratis adgang til at se eller gense.

Når vi holder et nyt live webinar, du kan tilmelde dig til, vil du også kunne se det her på siden.

Har du konkrete ønsker til emner, så skriv til os.

Tidligere webinarer

Fortsætter inflation og renten ind i himlen?

Afholdt 11. november 2022

I 2022 har inflationen for alvor ramt danskernes hverdag. Prisstigninger, knaphed i energi og tårnhøj inflation kan minde om 70’erne situation med oliemangel og uro i Mellemøsten. Der er imidlertid mange forskelle på dengang og nu.

Lyt med, når Sparekassens cheføkonom Anders Høyer kommer med sit bud på den økonomiske udvikling i nærmeste fremtid - og på, om inflation og rente fortsætter sin himmelflugt. 

Ansvarsfraskrivelse:

Dette materiale er udarbejdet til Sparekassen Kronjyllands kunder. Materialet er udarbejdet på grundlag af offentligt tilgængeligt materiale. Sparekassen vurderer, at kilderne er pålidelige, men Sparekassen garanterer ikke for, at oplysningerne er nøjagtige eller fuldstændige. Vurderingerne i materialet er udtryk for Sparekassens bedste skøn per den anførte dato, ud fra de forventninger Sparekassen har til det fremtidige marked.

Materialet kan ikke i sig selv danne baggrund for investeringsbeslutninger, og Sparekassen påtager sig intet ansvar for de eventuelle dispositioner, der måtte blive foretaget på baggrund af materialet. Sparekassen og andre selskaber i koncernen kan have dispositioner i værdipapirer angivet i materialet, og Sparekassen kan modtage formidlings- og beholdningsprovision fra udstedere af værdipapirer angivet i materialet. Investeringsprodukter er mærket med grøn, gul eller rød i henhold til Finanstilsynets krav om risikomærkning. Materialet må ikke offentliggøres eller videreformidles uden Sparekassens udtrykkelige samtykke.

Klæd din virksomhed bedre på til grøn omstilling

Afholdt 28. oktober 2022

Hvordan griber du den grønne omstilling an som virksomhedsejer? Og hvilke konsekvenser har det, hvis din virksomhed ikke tilslutter sig udviklingen?

I en paneldebat vil repræsentanter fra tre virksomheder med stor viden på området bidrage med værdifuld grøn inspiration.

Til webinaret bliver du blandt andet klogere på:

  • Grøn omstilling i min virksomhed? Hvorfor nu det? ved EnergySolution A/S
  • Hvordan optimeres energiforbruget med moderne teknologi? Spar penge og skån miljøet! ved Remoni A/S
  • Anvendelse af varmepumper i virksomhederne – hvor langt er teknologien? ved Kinnan A/S

Bliv skarp på den erhvervsnetbank

Afholdt 10. oktober 2022

Inden udgangen af oktober skal du som erhvervskunde overgå til vores nye netbank. Derfor inviterer vi til et webinar, så du kan lære funktionerne i den nye netbank at kende. 

På webinaret får du:

  • Introduktion til den nye erhvervsnetbank
  • Gennemgang af de forskellige funktioner
  • Tips og tricks til at komme godt i gang

Skriv til os

* Når du trykker på "Kontakt mig" accepterer du samtidigt Sparekassen Kronjyllands håndtering af personoplysninger. Klik på linket herunder for at læse mere.