Pension ordning

I vores landbrugsafdeling arbejder vi udelukkende med landbrug og koncentrerer os fuldt ud om de særlige vilkår og forudsætninger, landbruget er underlagt. Du er derfor garanteret en kompetent og seriøs rådgivning, der tager udgangspunkt i dit landbrugs aktuelle situation. 

Vores mål er at blive din tætte sparringspartner, der kan hjælpe dig med at udvikle din bedrift, tænke i fremtidige løsninger og sikre, at du lykkes med din strategi.

Vi tilbyder dig:

  • En rådgiver med specialistviden om din branche
  • Individuelle løsninger tilpasset din bedrift
  • En sparringspartner, der giver med- og modspil
  • Fokus på udvikling og fremtidssikring af dit landbrug
  • Adgang til relevante specialister
  • Attraktive finansierings- og leasingløsninger

Vi er specialister i at rådgive landbrugskunder, og flere af os er uddannet inden for landbruget.

Finansiering og leasing

Vi tilbyder attraktive finansieringsløsninger både til drift og anlæg. Desuden samarbejder vi tæt med DLR om realkreditfinansiering og med Krone Kapital, der laver leasingløsninger til både maskiner og anlæg. Vores løsninger er altid tilpasset dine individuelle behov.

Netbank med nem integration til dit økonomisystem

Til din daglige drift har vi en velfungerende netbanksløsning, der kan hjælpe med alt til dine daglige betalinger. Med integrationssystemet Bank Connect kan du automatisere dine betalingsflow og dermed sikre en nemmere hverdag.

En grønnere fremtid

Den grønne omstilling lægger et stort pres på branchen, og vi ønsker sammen med dig at sikre, at din bedrift er klar til fremtiden. Vi har fokus på ESG (Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse) og ønsker at hjælpe dig med de investeringer, der skal til, for at dit landbrug kan være klar til en grønnere fremtid.

Landbrugsforsikring

Gennem vores samarbejdspartner Gjensidige har du mulighed for at få en landbrugsforsikring, der dækker eksempelvis bygninger, maskiner, afgrøder, besætning, foder og bedriftsansvar.