groenne laan

Får du nok ud af dine penge?

Renten på en indlånskonto er ikke, hvad den har været, og fra 1. juli 2020 indførte Sparekassen negative renter på indlån. 

Skal dine penge yngle, kan det derfor være værd at kigge efter nogle alternativer. Det kan give dig mulighed for at få et bedre afkast af dine penge – uanset, om de står på en almindelig indlånskonto eller en pensionskonto.

Måske bør du overveje at investere dine penge eller blot en del af dem?

Har du en kort tidshorisont og en lav risikoappetit, vil det mest fornuftige være at beholde pengene kontant på en konto, da du måske skal bruge dem inden længe. Men har du en længere tidshorisont og en højere risikoappetit, kan det være en mulighed at investere i værdipapirer. Har du aldrig investeret i værdipapirer før, så fortvivl ikke: Det er let at komme i gang, og vi hjælper dig gerne!

Du er altid velkommen til at snakke med os om, hvordan du kommer i gang.

Vil du handle selv - eller skal vi hjælpe?

Hvis du har mod på selv at investere, har du mulighed for at handle værdipapirer i Sparekassens Netbank eller Mobilbank.

Uanset, hvad du vælger, er det vigtigt, at du finder den investeringsløsning, der passer bedst til dig. Det gør du ud fra din risikoappetit (hvor store risici tør du løbe?) og tidshorisont (hvornår forventer du, at du skal bruge pengene?).

Kom gerne ind og få en snak med os. Vi yder altid en grundig rådgivning, så du er ordentlig klædt på, inden du tager stilling til, om investering i værdipapirer er noget for dig. På den måde får du et solidt grundlag for din beslutning.

Vi synes også, det er vigtigt at følge op på den investering, som du er blevet rådgivet om. Derfor tilbyder vi dig også rådgivning om investeringerne efter, at købet er foretaget. Rådgivning kan blandt andet ske i forbindelse med de møder, du allerede løbende har med din rådgiver.

Kom ind og hør nærmere. Er du ikke kunde, kan du finde nærmeste afdeling her.

Vil du høre mere om investering?

Aktuelt lige nu

Du får nemt fat i os

COVID-19

Vi passer på dig - og på hinanden

Dørene til Sparekassens afdelinger er igen åbne. Hvis du har brug for vores hjælp, så ring endelig til os - så kan vi sammen aftale, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Bolig renovering

Nyheder

Tid til at energiforbedre boligen?

Hvis du energirenoverer din bolig, kan du både opnå lavere udgifter til varme og strøm og et bedre indeklima.

Pension forsikring

Nyheder

Rente af garantkapital er sat ind på garanternes afkastkonti

Om aftenen torsdag 8. april fik du, der er garant i Sparekassen indsat 2,5 procent i rente af din garantkapital for 2020. Renten et gået ind på din afkastkonto.

NemID_smartphone

Nyheder

Pas på svindlerne

Flere oplever at blive udsat for svindel - for eksempel ved at blive ringet op eller bedt om at betale ekstra fragt for en vare. Vær kritisk og del aldrig dine koder og NemID.