PERSONLIG FORMUERÅDGIVNING

Vi tilbyder helhedsorienteret formuerådgivning til dig med en større økonomi. Den daglige økonomi varetages af din rådgiver i din afdeling, men du tilbydes specialiseret rådgivning tilpasset særligt til dine behov af vores formuerådgivere og kapitalforvaltere.

Det giver dig et overblik og skaber tryghed.

Vi holder styr på det hele

- og vi mener, det hele

Formuerådgivning

Din rådgiver vil i dagligdagen være din kontaktperson både vedrørende Private Banking aktiviteter og dine daglige bankforretninger.

Din rådgiver vil naturligvis arbejde tæt sammen med Sparekassens formuerådgiver og din eventuelle kapitalforvalter, så vi sammen sørger for at skræddersy den bedste løsning til dig.

Du vil af og til også blive inviteret til arrangementer af både faglig og social karakter i relation til Private Banking området.

Investering

Du får helt konkrete forslag og anbefalinger med udgangspunkt i din investeringsprofil, så du er klædt på til at tage en beslutning.

Investeringsrådgivningen vil også tage udgangspunkt i din overordnede strategi for din formue, så du får fuld sammenhæng i rådgivningen.

Bolig
Skat
Gældspleje
Pension

Mød specialisterne

I Sparekassen Kronjylland er vi ikke som de andre

Egen kunderådgiver og adgang til vores specialister efter behov

Du er sikret kompetent formuerådgivning med vores erfarne specialister og de har dig og din økonomi i fokus, når du er private banking kunde hos os.

Din lokale rådgiver hjælper dig med din daglige økonomi, og du får hjælp af vores specialister, når du har behov for det.

Kontakt din rådgiver her eller en af vores formuerådgivere og kapitalforvaltere i Aarhus, Kolding, København eller Randers.

 

Ikoner PB Skat

Er du ikke kunde men vil gerne blive det?

Læs mere om at blive ny kunde i Sparekassen Kronjylland her

 

 

Private Banking Services


Har du Private Banking MasterCard Platinum, kan du tilknytte tre Banking services:

  • Concierge service
  • ID-sikring
  • Spærretjeneste

Concierge service

Med Concierge service bliver mange situationer nemmere. Vi hjælper dig med alt lige fra hasteindkøb af gaver til bestilling af flybilletter eller billetter til en eftertragtet koncert, som ellers ville kræve lange telefonkøer. Du siger bare til, så hjælper vi.

ID-sikring

Et stigende antal danskere rammes af identitetstyveri. Heldigvis har du med ID-sikring mulighed for at tage hånd om din identitet, inden en anden gør det. ID-sikring giver dig:
• personlig telefonisk hjælp døgnet rundt
• råd om, hvad du skal gøre for at beskytte din identitet mod eventuelt misbrug
• hjælp til at forebygge, opdage og begrænse følgerne af et identitetstyveri
• hjælp til at afvise uberettigede betalingskrav og betalingsanmærkninger
• råd og oplysninger om, hvilke foranstaltninger du selv bør træffe ved et identitetstyveri – herunder i forhold til kontaktoplysninger til skyldnerregistre og myndigheder.

Læs vilkår for ID-tyveri
Læs forsikringsbetingelser for ID-tyveri

Spærretjeneste

Du kan registrere dine kredit- og betalingskort, mobiltelefonabonnementer og dit pasnummer hos os. Ved tab eller tyveri kan du kontakte os døgnet rundt, så vil vi straks spærre kort og mobiltelefon.
Kontakt til Kortspær
Læs generelle betingelser for spærretjeneste

Private Banking services

For at få adgang til Private Banking Services skal du være Private Banking-kunde og have et MasterCard Platinum.

Personlig investeringspleje


Du har mulighed for at få din egen personlige kapitalforvalter, hvilket giver dig adgang til helt specielle formueplejeløsninger. Kapitalforvalteren sidder helt tæt på finansmarkederne og vil derfor konstant kunne give dig opdaterede nyheder og anbefalinger med udgangspunkt i markedsudviklingen.

Første skridt i samarbejdet er en afklaring af din investeringsprofil med fokus på dine forventninger til afkast, din tidshorisont, hvor meget du vil være involveret og hvor store risici, du vil tage.
Sammen lægger vi en investeringsplan, som præciserer vores samarbejde og omfang af rådgivning og kontakt.

Du får helt konkrete forslag og anbefalinger med udgangspunkt i din investeringsprofil, så du er klædt på til at tage en beslutning.

Investeringsrådgivningen vil også tage udgangspunkt i din overordnede strategi for din formue, så du får fuld sammenhæng i rådgivningen.

 

 


Cookies meddelelse