Investering invest

Formuerådgivning

En formue er typisk sat sammen af flere elementer. Vi hjælper dig med at få overblikket her og nu, ligesom vi giver dig et eller flere bud på et tidsperspektiv og synliggør dine muligheder – nu såvel som senere. 

På baggrund af vores vurderingen og dine ønsker og behov sammensætter vi en formueplan, der fungerer som styringsredskab. Hvis dine mål ændrer sig, justerer vi planen og efterfølgende retningen. 

Dine rådgivere forholder sig til dine ønsker og behov og vil måske også udfordre dig på nogle af dine tanker eller planer – det er for at sikre, at vi ikke overser muligheder, som kan være relevante for dig. Vi præsenterer dig for en helhedsorienteret løsning og følger løbende op, hvis noget ændrer sig eller nye muligheder opstår.  

Hvad vil du?

Det handler om dig og dine ønsker. For at blive klogere på det, der er vigtigt for dig, stiller vi dig spørgsmål. Nogle af dem kan være: 

  • Vil du beskytte formuen?
  • Vil du bruge af formuen?
  • Vil du opbygge formuen yderligere?
  • Vil du give formuen videre?

Hvad vil du nu?

Det kan være, at vi har været hele vejen rundt og aftalt en plan. Men verden ændrer sig, og det gør du sikkert også, derfor kan du opleve, at din rådgiver spørger, om du er sikker på, at du vil holde fast i den plan, som I aftalte for et, tre eller fem år siden, eller om du har skiftet fokus, og det er tid til at justere planen. Alt sammen for at være sikker på, at vi fortsat har retning mod det, du ønsker.  

Formuepleje som du vil have det

Der er produkter til ethvert behov. Uanset om du ønsker at følge dine investeringer tæt og have løbende sparring om de muligheder, der byder sig – eller om du i stedet vil give os fuldmagt til at investere på dine vegne. Vi sørger for, at du løbende er opdateret på dine investeringer.

Din plan – og vores rådgivning – omhandler blandt andet: Investering, bolig, skat, gældspleje og pension. Vi tilbyder en skræddersyet investeringsplan tilpasset dit temperament og din foretrukne investeringsform. 

Når det gælder arv og gaver, som du tiltænker dine nærmeste, kan du få vores bud på, hvordan du planlægger dette. 

Hvis du har en eller flere ejendomme, tager vi hånd om lån, der passer samme med den samlede plan for din formue, ligesom vi gerne giver et bud på, hvordan du kan sammensætte din pension, så den passer dig.

På det mere praktiske plan tilbyder vi dig kort og betalingsløsninger med en række fordele. 

Aktuelt lige nu

COVID-19

Vi passer på dig - og på hinanden

Vi har valgt at lukke dørene til vores afdelinger. Hvis du har brug for vores hjælp, så ring endelig til os - så kan vi sammen aftale, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Sig farvel til oliefyret – og få 10.000 kroner i tilskud

Nyheder

Sig farvel til oliefyret – og få 10.000 kroner i tilskud

Har du et realkreditlån hos os, så er det et Totalkredit-lån. Det er der flere fordele ved, og lige nu giver Totalkredit dig mulighed for et økonomisk tilskud på 10.000 kroner, hvis du udskifter dit oliefyr med en varmepumpe.

Bolig forberedelse

Nyheder

Ny godkendelse af nethandel: Dit kort skal være tilmeldt 3D Secure

Nu skal du godkende internethandler med en personlig kode eller som alternativ vælge at godkende med din NemID app.

Nogle webshops fejler fra 10. januar

Nyheder

Fejl hos nogle webshops på grund af ny 3D secure sikkerhedsgodkendelse

Ikke alle webshops har nået at blive klar til nye EU-regler. Du kan derfor risikere, at de afviser din online handel. Hvis dit kort er tilmeldt 3D Secure, er der intet i vejen med dit betalingskort, men med webshoppen