Webinarer

Job arbejdsplads

Udover den personlige rådgivning og sparring du får i Sparekassen Kronjylland, afholder vi løbende webinarer om forskellige emner, som kan være med til at gøre dig klogere og inspirere dig.

Herunder kan du gense tidligere webinarer.

Boligforbedringer - sådan!

På webinaret får du:

  • Inspiration til processen – og hvordan du kommer godt fra start
  • Overblik over, hvilke forbedringer der bedst betaler sig hjem
  • Indsigt i det økonomiske og mulighederne for finansiering
  • Gode råd ved energiforbedringer: Grønne lån og evt. mulighed for tilskud

Webinaret er for dig, der overvejer at lave større eller mindre ændringer i din bolig - uanset, om det er hus eller lejlighed, køkken, badeværelse, ombygning, garage, nye vinduer eller ? Du bliver klædt på med viden om de forskellige dele af processen og indsigt i, hvilke forbedringer der kan gøre den største forskel for værdien af din bolig, dine energiudgifter eller for dig selv og din familie.

Kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland, Flemming Andersen er vant til at rådgive kunder om boligforbedringer og har privat selv gennemført flere ombygninger og forbedringer.

Boligkøb - den første gang

Vores to rådgivere Kasper og Anne fortæller om:

  • Første skridt mod et boligkøb: Find ud af, hvad der netop er dine ønsker og behov til den nye bolig.
  • Tal med banken: Ud fra dine ønsker og behov, fremtidsplaner mv. tager vi en dialog om dine muligheder og finder sammen ud af, hvad du kan købe bolig for. 
  • Boligjagten: Hvordan finder du drømmeboligen? Hvem kan hjælpe dig, og hvad skal du være opmærksom på?
  • Købsaftale: Hvem gør hvad? Hvad gør ejendomsmægleren, advokaten, banken? Hvad skal du selv gøre og hvad skal du være særligt opmærksom på?
  • Efter boligkøbet: Når du har overtaget boligen - hvad sker der så? Hvordan hjælper vi dig bagefter?

Skriv til os

* Når du trykker på "Kontakt mig" accepterer du samtidigt Sparekassen Kronjyllands håndtering af personoplysninger. Klik på linket herunder for at læse mere.

Aktuelt lige nu

Du får nemt fat i os

COVID-19

Vi passer på dig - og på hinanden

Dørene til Sparekassens afdelinger er igen åbne. Hvis du har brug for vores hjælp, så ring endelig til os - så kan vi sammen aftale, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Lån realkredit

Nyheder

Vi har tilsluttet os FN's principper for ansvarlige investeringer

I Sparekassen Kronjylland ønsker vi at tage ansvar og bidrage til en bæredygtig fremtid. Vi har derfor valgt at underskrive FN's seks principper for ansvarlige investeringer - også kaldet UN PRI.

Nyheder

På udkig efter sommerhus - og det billigste sommerhuslån?

Drømmer du om at tilbringe din næste ferie sammen med familien i eget sommerhus? Hos os er du sikret det billigste sommerhuslån.

familie

Nyheder

Corona og rejseforsikring - hvordan er det nu?

Flere forsikringsselskaber dækker nu coronarelaterede skader som en del af rejseforsikringen - det gælder også din Mastercard rejseforsikring. Der er dog fortsat forhold, du bør være opmærksom på, før du booker ferie til udlandet.