Gratis webinarer

Bolig

 

Nogle gange er det rart at kunne læne sig tilbage i stolen derhjemme og blive klogere på et emne gennem et webinar. Sparekassen Kronjylland holder derfor løbende webinarer om forskellige emner. Du ser her de webinarer, vi indtil videre har optaget, og som du har gratis adgang til at se eller gense.

Når vi holder et nyt live webinar, du kan tilmelde dig til, vil du også kunne se det her på siden.

Har du konkrete ønsker til emner, så skriv til os.

Kommende webinar

Live webinar torsdag 30. september 2021 klokken 7.30

Er Evergrande tæt på konkurs?

Hvilken effekt kan mastodontens krise have på Kinas økonomi, på aktiemarkedet og dermed danskernes investeringer? Vil der ske et fald i prisen på byggematerialer?

I populær tale beskrives sommerfugleeffekten som forestillingen om at et sommerfuglevingeslag på den ene side af kloden, kan starte en storm på den anden side af klode. Vingeslaget kan teoretisk igangsætte en påvirkning, der fortsætter og forstørres.

Her er der ikke tale om en sommerfugls slag med vingerne, men om et af verdens største og mest forgældede byggevirksomhed, Evergrande, der står på randen af konkurs. Spørgsmålet er, hvad krisen for Evergrande kan betyde for verdensøkonomien.

I Kina er der i flere år bygget alt for meget og byggeaktiviteten i verdens næststørste økonomi er formentlig uholdbar. Kommer der en hård opbremsning i Kinas byggesektor og hvad betyder det potentielt for de vestlige økonomier?

I dette webinar vil Anders Høyer givet sit bud på, hvor hårdt Kinas økonomi bliver ramt og i hvor stor (eller lille) grad en kinesisk krise vil få betydning for de vestlige økonomier, og aktiekurserne.

Åben chatten - klik her

Tidligere webinarer

Boligforbedringer - sådan!

På webinaret får du:

  • Inspiration til processen – og hvordan du kommer godt fra start
  • Overblik over, hvilke forbedringer der bedst betaler sig hjem
  • Indsigt i det økonomiske og mulighederne for finansiering
  • Gode råd ved energiforbedringer: Grønne lån og evt. mulighed for tilskud

Webinaret er for dig, der overvejer at lave større eller mindre ændringer i din bolig - uanset, om det er hus eller lejlighed, køkken, badeværelse, ombygning, garage, nye vinduer eller ? Du bliver klædt på med viden om de forskellige dele af processen og indsigt i, hvilke forbedringer der kan gøre den største forskel for værdien af din bolig, dine energiudgifter eller for dig selv og din familie.

Kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland, Flemming Andersen er vant til at rådgive kunder om boligforbedringer og har privat selv gennemført flere ombygninger og forbedringer.

Boligkøb - den første gang

Vores to rådgivere Kasper og Anne fortæller om:

  • Første skridt mod et boligkøb: Find ud af, hvad der netop er dine ønsker og behov til den nye bolig.
  • Tal med banken: Ud fra dine ønsker og behov, fremtidsplaner mv. tager vi en dialog om dine muligheder og finder sammen ud af, hvad du kan købe bolig for. 
  • Boligjagten: Hvordan finder du drømmeboligen? Hvem kan hjælpe dig, og hvad skal du være opmærksom på?
  • Købsaftale: Hvem gør hvad? Hvad gør ejendomsmægleren, advokaten, banken? Hvad skal du selv gøre og hvad skal du være særligt opmærksom på?
  • Efter boligkøbet: Når du har overtaget boligen - hvad sker der så? Hvordan hjælper vi dig bagefter?

Skriv til os

* Når du trykker på "Kontakt mig" accepterer du samtidigt Sparekassen Kronjyllands håndtering af personoplysninger. Klik på linket herunder for at læse mere.

Aktuelt lige nu

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

Om Sparekassen

Historisk godt halvårsregnskab 2021

Kunderne har indtil videre klaret sig bedre gennem krisen end frygtet. Sammen med stor aktivitet på boligmarkedet og en fortsat tilgang af kunder er det den primære årsag til det bedste halvårsresultat i Sparekassens snart 192-årige historie.

Nyheder

Ja, den er god nok

Du kan risikere at skulle bekræfte din identitet i NemID med dit pas, hvis du ikke allerede lever op til de nye sikkerhedskrav. Se her, hvorfor og hvordan.

betalingskort

Nyheder

Nethandel: Dit kort skal være tilmeldt 3D Secure

Når du handler online, skal dit betalingskort være tilmeldt sikkerhedsløsningen 3D Secure, for at du kan gennemføre din internethandel.