MobilePay

MobilePay

Brug MobilePay til alt fra shopping til betaling af dine regninger. Du kan betale med MobilePay i butikker, men også online. Betal via butikkens MobilePay-nummer, på betalingsterminalen, via QR-kode, i webshops eller i apps. Med MobilePay kan du tilmelde betalingsaftaler, betale dine regninger og ikke mindst overføre og modtage penge. Læs mere om MobilePay her

Tilknyt op til 10 kort og konti til MobilePay, så du betaler fra den rigtige konto hver gang. Du kan tilføje dine konti, fx din budget- eller opsparingskonto, som MobilePay kan trække penge på, når du betaler dine regninger med MobilePay eller har knyttet MobilePay til en betalingsaftale. MobilePay bruger automatisk det betalingskort, som er sat til at være det primære kort. Du kan let vælge et andet kort eller en konto, som MobilePay skal trække pengene på, når du betaler med MobilePay.

WeShare

WeShare er en app der gør det nemt at holde styr på udlæg, når vennegruppen skal på tur, holde fest eller noget helt tredje. I kan løbende holde øje med, hvor meget hvert gruppemedlem har lagt ud. Og WeShare regner ud præcis, hvem der skal betale hvor meget. Så er der hele tide styr på regnskabet, og når i skal afregne, sker det nemt og hurtigt med MobilePay. Bemærk at alle i gruppen, skal have både MobilePay og WeShare for at kunne afregne. Læs mere om WeShare her

Du kan også give gavekort via MobilePay
  • Giv gavekortet direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort og tager med til gavebordet
  • Køb gavekortet, når det passer dig, og vælg selv afleveringstidspunkt
  • Du har altid gavekortet lige ved hånden i din app - ingen glemte gavekort i skuffen
  • Modtageren får besked, når gavekortet er ved at udløbe

Se mere her

MobilePay Box

MobilePay Box gør det nemt at have en fælleskasse - om det er klassekassen, kagekassen eller biografkassen.

Hvis du står for økonomien i dit barns klassekasse eller for fodboldholdets sodavandskasse, så ved du, at det kan være besværligt. Måske får alle ikke overført penge, når der skal indbetales til et langt kontonummer, og når pengene endelig tikker ind, kan de let blive blandet sammen med din private økonomi - og skal redes ud igen. De udfordringer løser MobilePay Box.

Alle med MobilePay kan nemt indbetale til en Box, og det smarte er, at indbetalingerne ikke bliver blandet sammen med din privatøkonomi. Det er altså blevet nemt at tage ansvar og melde dig som kassemester.

MobilePay Box er gratis at oprette og koster 15 kroner for hver tusinde kroner, der samlet bliver indbetalt til boxen. Det er fællesskabet, der betaler.

Sådan kommer du i gang
Find ”Box” i menuen i din MobilePay-app. Du kan oprette op til tre MobilePay Box, og med hver Box kan du modtage op til 15.000 kr. årligt.

Læs mere om MobilePay Box her.

MobilePay Pengegaver

Du har helt sikkert prøvet, at du lige så gerne vil give en pengegave til fødselsdagsbarnet, men du har hverken kontanter på dig eller synes, det er særlig fantastisk "bare" at give pengene i en konvolut.

Derfor har MobilePay lavet MobilePay Pengegaver, hvor du selv vælger hvilken indpakning, modtageren skal opleve, når pengegaven åbnes i MobilePay-appen. Indpakningen er en sjov digital animation, som du vælger i appen.

Sammen med din pengegave kan du sende en hyggelig hilsen, som vises, når gaven er pakket op.

  1. Med en gavekode: Du får en gavekode, som du eksempelvis kan skrive ind i et fysisk kort. Med gavekoden kan den, du giver gaven til, indtaste koden direkte i sin MobilePay-app og indløse gaven.Du kan vælge at sende din MobilePay Pengegave på to måder:
  2. Send med MobilePay: Du kan vælge at pengegaven skal sendes med det samme eller vælge et bestemt tidspunkt ude i fremtiden. Modtageren får så en push-besked fra MobilePay om, at du har sendt en pengegave.

Uanset hvilken metode du vælger, bliver pengegaven i modtagerens MobilePay-app, indtil modtageren vælger at udbetale pengene til sin konto eller bruge pengene i en butik, hvor du kan betale med Mobile Pay.

MobilePay Pengegaver er et tilvalg i MobilePay-appen og koster et lille gebyr at bruge.

Hvor, hvad og hvordan?

Hvordan giver jeg en MobilePay Pengegave?
Gå ind i MobilePay-appen, find menupunktet 'Gaver' og følg vejledningen der.

Du kan vælge at sende pengene via MobilePay med levering med det samme eller sætte leveringen til et tidspunkt ude i fremtiden, som du selv bestemmer.

Du kan også overrække gaven fysisk med en gavekode. Den kan du for eksempel skrive ind i et personligt lykønskningskort. Modtager skal efterfølgende indtaste koden i MobilePay for at se din hilsen og få pengene. Vær opmærksom på, at koden kan indløses af alle, så du skal sikre dig, at den gives til den rigtige modtager. Når koden er blevet indløst i MobilePay, vil du få besked om, hvem der har indløst den (navn og nummer).
Jeg har fået en MobilePay Pengegave. Hvordan gør jeg?
Du kan vælge enten at udbetale pengene til dig selv, bruge dem i en MyShop-butik eller gemme dem i MobilePay til udbetaling senere.

Hvis du har fået en gavekode, skal du gå ind i din MobilePay-app og se gaven under menu-punktet 'gaver'.
Hvad er en gavekode?
Hvis du foretrækker at give din MobilePay Pengegave med dine egne hænder, kan du vælge at få en gavekode, som du for eksempel kan skrive ind i et kort. Modtageren skal så indtaste gavekoden i sin MobilePay­ app under menupunktet 'Gaver' for at indløse. Gavekoden er aktiv i 30 dage fra udstedelsesdato, herefter ryger pengene tilbage til afsender.
Hvor finder jeg mine Pengegaver?

Under 'Gaver' i din MobilePay-app vil du kunne:

  1. Oprette og give Pengegaver.
  2. Se alle dine Pengegaver, både dem du har givet og fået.
  3. Indløse gavekoder til pengegaver.

Kan alle give og få MobilePay Pengegaver?
Alle med en MobilePay-bruger kan oprette og modtage MobilePay Pengegaver.
Koster det noget at give MobilePay Pengegaver?
Ja, det koster noget at sende en MobilePay Pengegave. Du betaler for den digitale animation (indpakning). Du får oplyst prisen i danske kroner, og du skal godkende separate handelsbetingelser omkring købet af den digitale indpakning.

Det er gratis at modtage MobilePay Pengegaver, ligesom det heller ikke koster noget at udbetale en MobilePay Pengegave, som du har fået.
Hvorfor skal jeg godkende handelsbetingelser og betale moms?
Når du køber en animation, skal du betale moms af beløbet og godkende handelsbetingelserne.
Hvornår får modtager en notifikation af en gave, der gives ud i fremtiden?
På det tidspunkt som afsender har valgt, at gaven skal leveres.
Kan jeg slette en MobilePay Pengegave, jeg ikke vil give alligevel?
Du har mulighed for at slette en pengegave, hvis den endnu ikke er leveret til modtageren. Det vil sige hvis du har lavet en MobilePay Pengegave og sat den til levering på et tidspunkt i fremtiden, eller du har genereret en gavekode, som du ikke har givet endnu.

For at slette skal du gå ind under menupunktet 'Gaver' i din MobilePay-app og trykke på den pengegave, du ønsker at slette i aktivitetslisten. Tryk herefter på de tre prikker i øverste højre hjørne og vælg, at du vil slette pengegaven.
Jeg har fået en MobilePay Pengegave, men pengene er ikke kommet ind på min konto?
Når du har åbnet din MobilePay Pengegave skal du vælge om du vil udbetale pengene med det samme eller gemme dem i MobilePay. Hvis du intet foretager dig, vil pengene blive stående i MobilePay, indtil du vælger at udbetale dem.

Du kan altid finde/gense din pengegave under menupunktet 'gaver' i din MobilePay-app.
Jeg har modtaget en gavekode, men den virker ikke?
En gavekode er aktiv i 30 dage fra udstedelsesdato, herefter ryger pengene tilbage til afsender.
Hvor langt ude i fremtiden kan jeg give en tidsindstillet Pengegave?
30 dage. Og bemærk at de 30 dage også gælder som holdbarhed for en gavekode.
Hvad gør jeg, hvis maximum-beløbet for modtaget MobilePay Pengegaver er nået, men en person forsøger at sende mig en?
Hvis du har modtaget for 30.000 kr. inden for et kalender år, så kan du ikke modtage mere. Hvis en MobilePay bruger forsøger at sende en Pengegave til dig, vil dette således ikke kunne lade sig gøre. Ligesom du ikke vil kunne indløse Gavekoder.
Hvorfor koster det noget at sende MobilePay Pengegaver?
MobilePay Pengegaver er en ny tilvalgsløsning, som private brugere kan vælge at bruge. Udviklingen af disse tilvalgsløsninger har en omkostning og vil typisk have et mindre brugsgebyr.
Jeg kan ikke se 'Gaver' i MobilePay-menuen?
Du skal have den seneste version af MobilePay for at kunne se 'Gaver' i menupunktet. Gå ind i AppStore eller GooglePlay og opdater til den seneste version af appen.

Aktuelt lige nu

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

Nyheder

13 tips til en skræmmende god økonomi

Selvom Halloween er højtid for uhygge og chok, vil vi i Sparekassen gerne sikre, at du ikke bliver udsat for skræmmende overraskelser i din privatøkonomi. Vi har derfor fundet 13 situationer, det kan blive særdeles uhyggeligt ikke at have styr på.

Nyheder

Nyt investeringsmagasin

Vi stiller blandt andet skarpt på, hvorvidt den nuværende høje inflation – specielt i USA – bider sig fast eller falder tilbage. Og hvordan det indvirker på renter og aktier. Vi tager også et kig på valutakurserne, boligrenten, og hvordan du kan gøre en forskel for klimaet gennem dine investeringer.

Nyheder

Brug den ekstra time på din pension

På søndag går vi fra sommer- til vintertid. Brug den ekstra time på at gennemgå din pension - det kan være med til at sikre dig selv og din familie økonomisk.