Apple Pay - ofte stillede spørgsmål

 Hvis du har brug for at blive hjulpet godt på vej til brug af Apple Pay eller oplever problemer med betalingsmetoden, har vi her listet de oftest stillede spørgsmål om Apple Pay. 

Netbankforsikring mod indbrud i Netbank Erhverv og Forening+

Bliver der "indbrud" i din netbank, er du som privatperson beskyttet mod tab. Sådan er det ikke for virksomheder. Sker der indbrud i netbank, skal virksomheden selv bære tabet, medmindre den har en netbankforsikring.

Bank Connect

Bank Connect

Sæt strøm til dine betalinger med Bank Connect

Bank Connect er en fælles standard for udveksling af informationer mellem pengeinstitutter og virksomhedernes ERP eller økonomisystemer.

Med Bank Connect får I mulighed for at koble jeres ERP eller økonomisystem direkte op mod pengeinstituttet. I kan derved lette det administrative arbejde og slipper blandt andet for manuel indtastning
i netbank.

Hvad er fordelene ved Bank Connect?

  • Indbetalinger, udbetalinger og udligninger bliver håndteret direkte fra ERP eller økonomisystemet. Det frigiver tid til andre opgaver.
  • Øget sikkerhed, da Bank Connect er en sikker, krypteret kanal, der er baseret på et standardformat.
  • Bank Connect supporteres af mange ERP-leverandører og kræver derfor ikke egenudvikling.

Sådan bestiller I Bank Connect

Kontakt din erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjylland, hvis I er interesseret i at høre mere om Bank Connect.
I kan også læse mere om løsningen på www.bankconnect.dk

 

FlexfoneDet siger vores kunder:

"Da vi hver måned har næsten 4.000 indbetalinger, har Bank Connect fuldt ud levet op til vores ønske om at højne effektiviteten i vores bogholderi. Hver dag indlæser Bank Connect alle vores indbetalinger, ligesom systemet automatisk tager sig af den efterfølgende proces med rykkere og eventuel videregivelse til inkasso. Vi har brugt Bank Connect gennem Sparekassen Kronjylland siden foråret 2019 og er yderst tilfredse. Pelle Martin Smidt, Flexfone A/S"

 

Netbank Erhverv +

De fleste løn- og økonomisystemer kan integreres med Netbank Erhverv +.

Netbank Erhverv + giver virksomheden direkte adgang til informationer og transaktionsmuligheder og giver dig mulighed for at spare tid.

Vejledninger

Her finder du vores forskellige vejledninger.

MobilePay for erhverv

90 procent af alle smartphones har en MobilePay-app registreret. Tilmeld din erhvervskonto i Sparekassen Kronjylland til MobilePay Business, og 3,3 millioner kunder er straks rykket tættere på.

Blanketter

Her kan du finde diverse blanketter til forskelligt brug

Virksomheder skal have en digital postkasse

Fra 1. november 2013 har alle danske virksomheder, organisationer og foreninger kunnet modtage post digitalt fra det offentlige.