NET- OG MOBILBANK

Prøv den nye net- og mobilbank

I disse måneder knokler vi for at få vores nye net- og mobilbank helt klar, men allerede nu kan du prøve den af og bruge stort set alle funktioner.

Du kan allerede nu prøve den nye netbank og skal blot logge ind med dit NemID, som du plejer.

Mobilbanken finder du enten i Google Play eller App Store. Du kan også søge på SparKron Mobilbank i de to app-butikker.

Design og teknologisk løft

Både designet og den bagvedliggende teknologi har fået et betydeligt løft, så den både bliver nemmere at bruge og mere stabil. Undervejs i forløbet har en lang række brugere givet input og testet forskellige løsninger for at sikre, at alt bliver så brugervenlig som muligt.

Som nævnt er vi ikke helt færdige, men du kan bruge langt de fleste funktioner som at overføre penge, betale regninger og håndtere dine depoter. Og hvis du har brug for at gøre noget, som endnu ikke er muligt i den nye net- og mobilbank, kan du med et enkelt klik skifte over i den nuværende.

I første omgang er det net- og mobilbanken til private, du kan prøve. Senere på året kommer også en ny version til erhverv.

Her er nogle eksempler på det, du kan glæde dig til:

  • Let adgang til de mest benyttede funktioner
  • Se dine konti i andre pengeinstitutter
  • Scan og betal dine regninger
  • Logoer fra virksomheder vises ved transaktioner
  • Du kan vælge konti på tværs af aftaler direkte fra forsiden
  • Og meget andet

Log på netbank:

Netbank

Download mobilbank:

Google Play

App Store

Aktuelt lige nu

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

Nyheder

Sjove oplevelser med rabat i efterårsferien

Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Der er også rig lejlighed til at opleve lidt gys og gru i en af de mange parker, der har pyntet op til Halloween. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Nyheder

Nyt investeringsmagasin

Vi stiller blandt andet skarpt på, hvorvidt den nuværende høje inflation – specielt i USA – bider sig fast eller falder tilbage. Og hvordan det indvirker på renter og aktier. Vi tager også et kig på valutakurserne, boligrenten, og hvordan du kan gøre en forskel for klimaet gennem dine investeringer.

Nyheder

Garantkapital: Nu kan du indskyde op til 100.000 kroner

Mange af vores kunder har ønsket at indskyde mere garantkapital, end det hidtil har været muligt. Derfor ændrer vi nu grænsen.