Bolig villa

Bolig: totalkredit

Billigst i test: Forbrugerrådet Tænk Penge anbefaler realkreditlån fra Totalkredit igen

Efter en sammenligning af priserne på realkreditlån konkluderer Forbrugerrådet Tænk Penge igen, at Totalkredit er billigst. Derfor tildeles Totalkredit for anden gang i streg stemplet ’Tænk Penge Anbefaler’. Det er netop realkreditlån fra Totalkredit, du kan få i Sparekassen Kronjylland.

Overvejer du at købe ny bolig? Så er der penge at spare, når du finansierer købet med et Totalkreditlån. Det er konklusionen på Forbrugerrådet Tænk Penges nye undersøgelse af realkreditmarkedet, hvor realkreditlån fra alle fire realkreditinstitutter i Danmark er blev gået efter i sømmene.

Ved at opstille otte forskellige lånesituationer har Forbrugerrådet Tænk Penge undersøgt, hvor du betaler de laveste løbende omkostninger til realkreditinstituttet – det vil sige de omkostninger, du som boligejer skal betale til realkreditinstituttet, når du låner penge af dem. Konklusionen er, at Totalkredit er billigst i samtlige otte lånesituationer.

KundeKroner gør en forskel

Konceptet KundeKroner er afgørende for, at Totalkredit er billigst. KundeKroner er en rabat på den bidragssats, du betaler for at have et realkreditlån. KundeKroner er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har som erklæret formål at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til kunderne.

Hvad kan jeg købe bolig for?

Sådan foregår et boligkøb
Guide: Sådan foregår et boligkøb
Realkreditlån
Realkredit: Hvilket lån skal jeg vælge?
Råd og vejledning når du vil flytte hjemmefra
Råd og vejledning når du vil flytte hjemmefra