Digital afdeling - KRON

KRON – personlig rådgivning online

I Sparekassen Kronjyllands digitale banktilbud KRON får du en personlig rådgiver, som du kun møder online. KRON er måske noget for dig, hvis du ønsker et alternativ til Sparekassens fysiske afdelinger og udover den personlige relation går op i convenience og hastighed. I KRON kan du holde møde med os, uanset hvor du befinder dig. Du kan også gøre det præcist, når du vil, for vi har åbent alle ugens dage, og du kan booke tid direkte i din rådgivers kalender. 

Fortæl os om dine ønsker – og vær med i lodtrækningen om måltidskasser til Skagenfood. Vi trækker fem heldige vindere.

Vi lytter meget gerne til dine ønsker og idéer. Vi vil derfor gerne høre, hvad du har af ønsker og forventninger til vores nye digitale banktilbud:

Blandt alle, der udfylder formularen inden 1. januar 2022, trækker vi fem vindere af en måltidskasse til Skagenfood til en værdi af op til 400 kroner stykket. De heldige bliver kontaktet direkte på mail eller telefon i starten af det nye år.

Book et møde

 

Vil du også modtage vores KRON nyhedsbrev?


Nyheder fra vores digitale afdeling KRON. Få seneste nyt om afdelingen, gode råd og aktuelle webinarer.

Når du tilmelder dig en af vores nyhedsmails, accepterer du samtidig Sparekassen Kronjyllands regler for behandling af personlige oplysninger.

Aktuelt lige nu

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

400 meter til nærmeste hjertestarter

Nyheder

Nye hjertestartere sikrer, at hjælpen altid er tæt på

Der må maksimalt være 400 meter til den nærmeste hjertestarter fra én af Sparekassen Kronjyllands afdelinger. Sådan lyder beslutningen, der har fået Sparekassen til at investere i syv nye hjertestartere.

Ny netbank og mobilbank

Nyheder

Prøv den nye net- og mobilbank

I disse måneder knokler vi for at få vores nye net- og mobilbank helt klar, men allerede nu kan du prøve den af og bruge stort set alle funktioner.

Sparekassen åbner ny afdeling i København K

Nyheder

Sparekassen åbner ny afdeling i København K

De seneste år har vi åbnet en række nye afdelinger, og nu gør vi det igen. Denne gang er valget faldet på København K., hvor 10 lokale medarbejdere allerede er i fuld gang.