Vi har Danmarks mest tilfredse kunder

Det kommer af at tage sig tid

Bliv tilfreds
Bolig salg

 

Både på privat og erhverv ligger Sparekassen Kronjylland nummer 1 i kundetilfredshed.

Når det gælder kundetilfredshed, ligger Sparekassen Kronjylland nummer 1. Det gælder for både privat- og erhvervskunder.

Analysebureauet EPSI Rating Danmark har i 20 år målt danskernes tilfredshed med deres bank. For andet år i træk har deres analyse slået fast, at Sparekassen Kronjylland har landets mest tilfredse kunder - både privat og erhvervskunder. Vi indtager derfor en førsteplads blandt de individuelt målte pengeinstitutter. Læs mere om EPSI analysen her. 

Kundetilfredshed kommer ikke af sig selv

Vi har altid haft det som en del af vores kultur, at vi er her for gøre en positiv forskel for kunderne. Vi vil med vores viden og indsigt hjælpe kunderne og bidrage til, at de får mest muligt ud af deres økonomi.

For at sikre, at alle vores kunder får den rådgivning, som de ønsker, har vi udarbejdet fem løfter til vores kunder. Vi lover kort sagt, at vi vil gøre hvad vi kan for, at vores kunder får en ordentlig betjening. Hvis du for eksempel har brug for et lån, har du også brug for et svar på, om du kan få det, og det skal vi være i stand til at give kunderne meget hurtigt. 

Book et møde med os her

Det er nemt at skifte bank til os - det eneste, du skal gøre, er at give os besked om, at du ønsker et bankskifte. Vi klarer endda kontakten med din nuværende bank.

Det er nemt

  • Vi tager dialogen med din nuværende bank
  • Vi opretter nye konti og flytter dem, du har
  • Vi flytter dine betalingsaftaler, så regningerne bliver betalt
  • Vi giver besked til din arbejdsplads, så lønne går ind på den rigtige konto
  • Vi giver besked til de offentlige myndigheder, så restskat eller lignende kommer ind på din konto

 

 

Vil du også være en af Danmarks mest tilfredse kunder?

Vi samler også på tilfredse erhvervskunder

I følge EPSI-analysen er vi også den erhvervsbank, som flest kunder anbefaler til andre. Hør her, hvad Skanlogs administrerende direktør Jørn Johansen siger om at have Sparekassen Kronjylland som finansiel partner.

Kontakt os

Få rådgivning der passer dine behov

89 12 24 00

Find medarbejdere