Finansbachelor: Praktik

 

I Sparekassen Kronjylland tilbyder vi et praktikforløb, hvor du i løbet af fem måneder får rig mulighed for at bringe dig selv og dine kompetencer i spil. Du får en fast mentor og bliver en del af et stærkt fagligt og socialt netværk. På den måde får du hurtigt Sparekassens kultur ind under huden, og det er vigtigt, når du skal være med til at gøre en forskel for os og vores kunder.

"Hvis du ønsker ansvar fra dag ét og masser af indflydelse, skal du vælge praktik i Sparekassen. Det er ikke alle steder, man i sin praktikperiode får lov til at dykke ned i så mange opgaver, som det er tilfældet her. Du får virkelig lov til at prøve dig selv af, og det udvikler dig." 
Camilla Vedel Holk, tidligere finansbachelor i praktik i Sparekassen Kronjylland.

 

Fem måneders praktikforløb

Som praktikant i Sparekassen Kronjylland får du stor indflydelse på din dagligdag i afdelingen. Ved at vise initiativ og gåpåmod har du mulighed for at afprøve mange forskellige opgaver i løbet af din praktiktid. For at sikre at du får det optimale ud af din tid som praktikant, bliver du tilknyttet en mentor i afdelingen, som du kan samarbejde med om din personlige udvikling.

Du får fast base i en af vores cirka 50 kundevendte afdelinger under din praktik. Samtidig er det centralt for os, at du får en solid indsigt i de processer og forretningsgange, der driver et pengeinstitut. Derfor er kortere ophold i interne afdelinger som Bolig, Forretningsudvikling, Finans og Erhverv en fast del af praktikforløbet. På den måde får du også et indblik i de mange karrieremuligheder, vi kan tilbyde.
Efter dit praktikforløb har du mulighed for at søge et studiejob eller traineeforløb hos os.

Under de to klikbare overskrifter herunder kan du læse mere om, hvad du kan forvente hos os.

Et bredt netværk og godt sammenhold

Vi ved, at et godt socialt miljø også er en vigtig del af et praktikforløb. Derfor vil du, udover et bredt fagligt netværk på tværs af hele organisationen, også blive en del af et solidt netværk med de øvrige uddannelsesstillinger. Vi sørger blandt andet for, at du sammen med vores praktikanter, trainees og graduates løbende har mulighed for at deltage i arrangementer med fokus på både faglig- og personlig udvikling. Derudover opfordrer vi til sparring med kolleger på tværs af organisationen.

Et pengeinstitut, hvor det ikke kun handler om penge

I Sparekassen Kronjylland har vi ingen aktionærer, vi skal tilgodese, og vores hovedfokus er ikke at skrabe flest muligt penge sammen. Det, vi har størst fokus på, er at drive en sund forretning, hvor der er balance mellem Sparekassen, medarbejderne, vores kunder og de lokalsamfund, vi er en del af.
Derfor støtter vi både store og små tiltag i vores lokalområder gennem sponsorater og donationer. Samtidig møder vi altid vores kunder, der hvor de er. Det betyder, at vores rådgivning, support og produkter altid tager udgangspunkt i kundernes situation og ønsker, ligesom vi har store ambitioner inden for kundetilfredshed.

Sparekassen er kendetegnet ved vores decentrale struktur. Den giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Samtidig er en uformel omgangstone og et stærkt sammenhold en del af vores opskrift på et godt arbejdsmiljø.

Vil du vide mere om at være i praktik hos Danmarks største sparekasse, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent, Anni Bach Høj, på tlf.: 89 12 25 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cookies meddelelse