Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang

Erhvervskundedirektør til Aarhus Erhverv

Vil du gå forrest og sikre en professionel rådgivning af nogle af Sparekassens største erhvervskunder? Er du formidabel til at dyrke og udvikle relationer - og til at lede medarbejdere og skabe gode kundeoplevelser? Og vil du arbejde i en organisation med fokus på udvikling, medarbejdertilfredshed og ordentlighed? Så er du måske den helt rette til at stå i spidsen for at drive og udvikle vores erhvervsafdeling centralt i Aarhus.

Vi leder efter dig, der:

  • Kan fastholde og tiltrække både SMV’er og større erhvervskunder til afdelingen ved blandt andet at udvikle og vedligeholde netværk og relationer
  • Kan lede, udvikle og inspirere dine kommende 15 medarbejdere i erhvervsafdelingen
  • Trives i en udadvendt rolle og har lyst til at repræsentere Sparekassen Kronjylland sammen med dine medarbejdere og din nærmeste leder, der er områdedirektør og en del af Sparekassens øverste daglige ledelse
  • Kan give en eminent rådgivning af vores erhvervskunder. Du har lyst til sammen med dine medarbejdere at give erhvervskunderne lidt mere, end de forventer og dermed sikre høj kundetilfredshed
  • Kan skabe nye forretninger med bestående og nye kunder. Du er opsøgende og har kommerciel forståelse for kundernes virksomheder

Vi forventer derudover, at du har flere års succesfuld erfaring fra en lignende stilling eller som erhvervsrådgiver med evner inden for ledelse. Du er ansvarlig og ordentlig i dit købmandskab, er stærk i kreditbehandling og værner om fællesskabet.

 

En uundværlig sparringspartner

Hos os har erhvervskunderne en personlig rådgiver - eller et fast team – som de kan ringe direkte til. I vores rådgivning benytter vi blandt andet Business Model Canvas til at hjælpe kunderne med at udnytte potentialet i deres forretningsmodel. Vi er nemlig ikke bare deres rådgiver, men en aktiv strategisk samarbejdspartner.

Du kan se, hvorfor nogle af vores mange erhvervskunder har valgt os til her.

 

Det gør stillingen til noget særligt

Du kan se frem til at blive erhvervsafdelingens ansigt udadtil og til at få en bred kontaktflade til eksempelvis revisorer, advokater og andre relevante netværk. I jobbet kan du dermed også pleje og udvikle dit netværk.

Du bliver en del af et pengeinstitut i god udvikling, og som har åbnet flere nye afdelinger de seneste år. Vi vækster på erhvervsområdet og har netop præsenteret et flot årsregnskab, hvor 60 % af vores samlede udlån er til erhvervskunder. Vi vægter kundetilfredshed og medarbejdertrivsel højt, og giver dig rig mulighed for faglig og personlig udvikling – og for at tilbyde dine medarbejdere det samme.

Udover at du får indflydelse på afdelingens videre retning og succes, kan du se frem til fleksible rammer, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.