Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kunderådgiver til Brædstrup

Er du åben, imødekommende og tillidsvækkende? Og har du lyst til at møde især unge mennesker i øjenhøjde og give dem værdifuld rådgivning i en vigtig fase af deres liv? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores stærke team i Brædstrup.

 

Et job med mulighed for udvikling

Du får ansvaret for at rådgive din egen portefølje hovedsageligt bestående af unge kunder. Her kommer du blandt andet til at hjælpe med at skabe overblik for unge kunder, der ønsker luft i økonomien til at købe en ny pc eller parret, der ønsker beregninger på, om de har råd til at købe deres første bolig. Du kommer til at afholde møder med kunderne både fysisk og som net- og telefonmøder, ligesom du skal hjælpe med at betjene kunder, der henvender sig i afdelingen. Du får i jobbet rig mulighed for værdifuld sparring med erfarne kollegaer, så der er plads til, at du kan udvikle dig.

Du kan også glæde dig til sammen med resten af afdelingen at deltage i lokale aktiviteter og generelt bidrage med idéer til, hvordan vi fastholder og tiltrækker de unge kunder.

 

Du er måske den rette til vores hold, hvis:

Du er udadvendt, smilende og har lyst til at rådgive unge kunder. Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller snart færdig – måske er du i gang med uddannelsen: Den Kompetente Rådgiver. Det kan også være, du har erfaring som kundemedarbejder eller fra et job som ejendomsmægler og nu ønsker at prøve noget andet. Det afgørende er, at du brænder for at skabe nærværende rådgivning i øjenhøjde og har en åben og engageret personlighed.

 

Derfor skal du søge stillingen:

Her er et job, du kan udvikle dig i, og hvor du løbende udfordrer dig selv både fagligt og personligt. Du bliver en del af et frisk og ambitiøst team, der vægter trivsel og arbejdsglæde højt. Det betyder blandt andet, at det er vigtigt for os, at vi har det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser – og at vi er gode til at samarbejde i afdelingen.

Brædstrup ligger i overkommelig køreafstand til eksempelvis Aarhus, Silkeborg og Horsens. Det er dermed en attraktiv by at leve og arbejde i, og derfor også en spændende og levende by at være rådgiver i. Udover at du får indflydelse på afdelingens videre retning og succes, kan du se frem til fleksible rammer – blandt andet med mulighed for i et vist omfang at arbejde hjemmefra. I det hele taget kan du glæde dig til et job, hvor du selv har indflydelse på din egen hverdag – og til gode kolleger, der står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

 

Det siger en af dine kommende kolleger:

”Jeg startede selv i Sparekassens afdeling i Brædstrup for cirka 1 år siden og har ikke et øjeblik fortrudt. I afdelingen har vi som medarbejdere stor indflydelse på, hvordan vi gør tingene. Det tiltaler mig rigtigt meget og er ikke noget, jeg har mødt i samme grand tidligere.

I vores afdeling er hverdagen ikke præget af kassetænkning - hverken når det kommer til medarbejdere eller kunder. Der er plads til, at vi er forskellige - og det er vi virkelig, både hvad angår alder, kompetence og interesser. Er der noget, man brænder for eller et særligt fagområde, man har lyst til at forfølge, så får man lov.

Jeg kan varmt anbefale vores afdeling som arbejdsplads og glæder mig til at være med til at tage godt imod dig”.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.