Indkaldelse til ordinært repræsentantskabsmøde

I henhold til vedtægternes bestemmelser indkalder Sparekassen Kronjyllands bestyrelse hermed til ordinært repræsentantskabsmøde.

Grundet de aktuelle Covid-19-begrænsninger afholdes repræsentantskabsmødet som et fuldstændigt elektronisk møde uden mulighed for fysisk fremmøde. Bemærk venligst, at dette indebærer, at repræsentantskabsmedlemmer skal tilmelde sig mødet senest søndag 21. marts, såfremt de ønsker at deltage.

Mødet finder sted onsdag 24. marts 2021 kl. 17.00

Dagsorden for mødet er følgende, jf. vedtægternes § 5:

1) Valg af dirigent

2) Bestyrelsens beretning om Sparekassens virksomhed i det forløbne
år

3) Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder den af
bestyrelsen foreslåede forrentning af garantkapitalen

4) Godkendelse af bestyrelsens vederlag for igangværende regnskabsår

5) Godkendelse af Løn- og pensionspolitik

6) Valg af medlemmer til bestyrelsen

7) Valg af revisorer

8) Eventuelt

 

Indkaldelse er sendt personligt til repræsentantskabets medlemmer 7. marts 2021. 

Aktuelt lige nu

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

Nyheder

Sjove oplevelser med rabat i efterårsferien

Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Der er også rig lejlighed til at opleve lidt gys og gru i en af de mange parker, der har pyntet op til Halloween. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Nyheder

Nyt investeringsmagasin

Vi stiller blandt andet skarpt på, hvorvidt den nuværende høje inflation – specielt i USA – bider sig fast eller falder tilbage. Og hvordan det indvirker på renter og aktier. Vi tager også et kig på valutakurserne, boligrenten, og hvordan du kan gøre en forskel for klimaet gennem dine investeringer.

Nyheder

Garantkapital: Nu kan du indskyde op til 100.000 kroner

Mange af vores kunder har ønsket at indskyde mere garantkapital, end det hidtil har været muligt. Derfor ændrer vi nu grænsen.