Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Kunderådgiver til Ry

Vi oplever tilgang af nye kunder og ønsker derfor at skrue endnu mere op for vores privatrådgivning. Vi søger derfor en ambitiøs kunderådgiver til vores afdeling i Ry. Er du til indflydelse, ansvar, tæt personlig kundekontakt og høj kundetilfredshed, er det måske dig, vi leder efter.

Du kan glæde dig til at:

  • Udleve din begejstring for at rådgive og udfordre privatkunderne, så de opnår økonomisk tryghed
  • Være i tæt kontakt med kunderne og hver dag skabe gode kundeoplevelser. Vores kunder skal opleve, at vi er tilgængelige, og at de hører uopfordret fra os
  • Skræddersy individuelle løsninger til kunderne og give dem et godt økonomisk overblik
  • Blive en del af et fantastisk team i et job med ansvar, samarbejde, udvikling og korte beslutningsveje
  • Få stor indflydelse på jobbet og din egen arbejdsdag

Vi er på udkig efter dig, der:

  • Er fagligt stærk på privatområdet og kommer hele vejen rundt om økonomien i din rådgivning
  • Ikke kun er god til økonomi, men også til mennesker. Du er udadvendt og god til at lytte til kunderne og til at tale planer og drømme med dem
  • Formår at opsøge og tiltrække nye kunder. Du er i det hele taget god til at skabe stærke og langvarige relationer med kunderne
  • Har et godt drive og en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger. Du drives af at se muligheder og at finde løsninger
  • Kan lide at skabe resultater, der både kan mærkes hos kunden og i afdelingen

Du har sandsynligvis nogle års erfaring med at rådgive og tiltrække privatkunder og kender derfor alt til kundernes behov for hastighed, kvalitet og opmærksomhed. Du kan dog også være forholdsvis nyuddannet, hvis bare du har mod på at udvikle dig og kan gøre en forskel for privatkunderne. Har du interesse for og kompetencer til også at rådgive mindre virksomheder, har du også mulighed for at præge jobbet i den retning. Du kan med andre ord selv være med til at forme dit drømmejob! Har du kendskab til Ry-området er det en fordel, men ikke et krav.

Du er en succes i jobbet, når…

I en nyere analyse fra Voxmeter har de danske privatkunder kåret Sparekassen Kronjylland til at have Danmarks bedste rådgivere, ligesom vi ifølge den seneste EPSI-måling har landets mest tilfredse privatkunder. Du er en succes i jobbet, når du og dine kolleger oplever, at du bidrager til at fortsætte disse resultater ved selvstændigt at rådgive og udfordre privatkunderne. Og når du som en dygtig sparringspartner er med til at spille dine kolleger gode – samtidig med, at du er stolt af din afdeling og bidrager til synlighed og godt omdømme.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Glæd dig til en alsidig hverdag og masser af opbakning til, at du lader din personlighed smitte af på måden, du gør en forskel for kunderne på. Vi tilbyder udvikling, ambitioner, attraktive produkter til kunderne, gode værktøjer til din hverdag og adgang til løbende efteruddannelse.

Du bliver en vigtig del af et ambitiøst team, der vægter trivsel og arbejdsglæde højt. Det betyder blandt andet, at vi går op i at have et godt fagligt sparringsmiljø, men også i at have det sjovt sammen, mens vi udvikler os, laver forretninger og skaber gode kundeoplevelser i et attraktivt markedsområde.

Du får rig mulighed for løbende at udfordre dig selv, kunderne og din kolleger, men også for at skabe resultater og påvirke afdelingens videre retning og succes. Derudover kan du se frem til fleksible rammer for din arbejdsdag, så dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Danmarks bedste bankrådgivere

Vi har Danmarks bedste bankrådgivere

Det slår en ny undersøgelse fast, hvor analyseinstituttet Voxmeter har spurgt de danske privatkunder, hvor tilfredse de er med deres bankrådgiver. 

Læs mere

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 800 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab samt medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.