Job i Sparekassen Kronjylland

Kunderådgiver til Kolding

Har du lyst til nye udfordringer, hvor du både rådgiver privatkunderne om bolig, pension og investering og tiltrækker nye spændende kunder til din portefølje? Tiltaler det dig samtidig at rådgive de lidt mere komplekse kunder? Så har du nu chancen i Kolding, hvor der venter dig en spændende portefølje, du skal udvikle.

Udover en tæt kontakt med nuværende og kommende privatkunder får du engagerede og erfarne kolleger at sparre med. Du vil også få rig lejlighed til at bidrage med din faglighed, motivation og gode idéer til at videreudvikle afdelingen, som ligger i et attraktivt markedsområde med stor vækst.

I jobbet kan du glæde dig til:

  • At yde privatrådgivning til vores store gruppe af ejerledere, direktører og andre kunder med en mere kompleks økonomi
  • At udnytte din store lyst og evne til at tiltrække nye gode kunder til din portefølje
  • En rolle med udviklingspotentiale. Du får mulighed for at blive afdelingens fagansvarlige på investeringsområdet, og vi håber derfor, at du har en naturlig interesse for investering
  • Via dit netværk og kendskab til lokalområdet at bidrage til at gøre os endnu mere synlige i Kolding-området. Du deltager naturligt i aktiviteter i og uden for afdelingen
  • At bringe dig selv, din ordentlighed og dit gode kredithåndværk i spil hver dag. Du får brug for din viden om alle facetter af privatområdet
  • Med din gode energi at bidrage til forretningen og teamet

Du er måske den rette på holdet, hvis…

Du har den finansielle uddannelse på plads og gerne en del års erfaring med at rådgive privatkunder, ligesom du har succes med at skabe kontakt til nye kunder og opsøge nye forretningsmuligheder. Din tillidsvækkende facon gør det let for dig at komme i dialog med kunderne og at opbygge værdifulde og langvarige relationer med dem. Du kommunikerer ubesværet med alle typer kunder og kan også sparre med - og udfordre - dem, der har en mere kompleks privatøkonomi.

Du arbejder bedst i et team, men er også selvstændig, handlekraftig og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen. Du har en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger og drives af at se muligheder og finde løsninger ud fra din gode afdækning af kundens behov.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Der venter dig en afdeling i kraftig vækst og et alsidigt job med frihed under ansvar. Du er selv med til at sætte dagsordenen og kan glæde dig til at bruge din tid på det, du er allerbedst til: At rådgive kunder og tiltrække nye. Du får rig mulighed for at udfordre dig selv både fagligt og personligt samt for at påvirke afdelingens fortsatte succes. Vi tilbyder derudover, at du kan blive afdelingens fagansvarlige for investering og dermed styrke eller vedligeholde din faglighed på dette felt og samarbejde med Sparekassens specialister på området.

Vi er et ambitiøst hold, der også lægger stor vægt på det sociale element i hverdagen, hvor vi både kan lide at spille hinanden endnu bedre og at have det sjovt, mens vi skaber gode kundeoplevelser.

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at ringe til Privatkundechef Else Marie Søholt på mobil: 26 87 93 31 eller afdelingsdirektør Morten Bak på: 26 87 29 79.

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.