Job i Sparekassen Kronjylland

Kunderådgiver - erhverv og privat til Brædstrup

Kan du skabe sammenspil mellem kundens erhvervs- og privatøkonomi og brænder du for, sammen med os, at gøre en forskel for Danmarks mest tilfredse kunder?

Vi glæder os til at høre fra dig, der kan påvirke vores hverdag med:

  • Positiv energi og nye ideer til forretningen og teamet, hvor vi sammen kan spille hinanden endnu bedre
  • En stor appetit på at give vores kunder endnu bedre oplevelser
  • Overblik, når det går stærkt
  • Lysten til at skabe resultater i en sjov hverdag

Du er måske den rette på holdet hvis...

Du har naturligvis den finansielle uddannelse på plads og har flere års erfaring med det gode kredithåndværk og med at rådgive kunder. Du har et par år eller mere arbejdet selvstændigt med mindre erhvervskunder og forstår, hvad der er vigtigt for kundens økonomi.

Din udadvendte og tillidsvækkende facon gør det let for dig, at komme i dialog med kunder og kolleger. Du skaber gode langvarige relationer og er opsøgende på muligheder og nye forretninger i dit netværk.

Du kan selvstændigt se sammenhængen mellem kundernes erhvervs- og privatøkonomi. Du er nysgerrig på deres forretning og regnskab, så du kan udfordre og sparre på deres ønsker og behov for at finde de gode løsninger til dem.

Du er ikke bange for, at prøve noget nyt og din struktur gør, at du let færdes i vores systemer og kommer hele vejen rundt om kunden i forbindelse med forberedelse og afholdelse af møder – og den samlede kundeoplevelse.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du får ansvaret for en attraktiv portefølje af mindre erhvervs- og privatkunder, hvor der er plads nye kunder via opsøgende aktiviteter. Herudover vil du i afdelingsdirektørens fravær skulle servicere de øvrige erhvervskunder i afdelingen. Der er mulighed for at udvikle dig til erhvervsrådgiver på sigt.

Vi er et team på otte medarbejdere, der har en stærk holdånd, højt til loftet og er gode til at sparre med hinanden. Vi har fokus på, at resultater og arbejdsglæde går hånd i hånd. Så hos os bliver du en del af en afdeling i et spændende markedsområde, hvor vi skaber gode resultater samtidig med, at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Du får høj grad af frihed og fleksibilitet i dagligdagen samt medindflydelse på at forme jobbet.

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til afdelingsdirektør Henrik Bang Jensen på 30 34 32 62 eller HR-partner Lone Stampe på 26 87 29 85.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder nemlig løbende samtaler og ansætter, når vi har den helt rigtige kollega.