Sparekassen Kronjylland Padel Arena

Sparekassen Kronjylland lægger navn til ny padel-arena i Kolding

KIF Padel Club i Kolding har indgået et nyt strategisk samarbejde med Sparekassen Kronjylland, der hidtil har været sponsor i klubben. Nu bliver sparekassen også Arena Partner.- Det er med stor glæde for KIF Padel Club, at vi er nået til enighed om et stort strategisk samarbejde med Sparekassen Kronjylland. Udover at blive Arena Partner bliver sparekassen en vigtig partner på flere områder. Det er særdeles positivt at se Sparekassen Kronjylland være så aktivt involveret i udviklingen af Kolding og nu også sætte et stort aftryk inden for padelsporten. Aftalen muliggør etableringen af det nye supercenter, som kommer til at sætte nye standarder for padelsporten, fortæller Morten Bugge, der er en af centrets initiativtagere.

- I det nye center bliver man som padelspiller en del af noget større. Det er dén tanke, vi godt kan lide i sparekassen, og som er grunden til, at vi er gået så helhjertet ind i det her projekt, lyder det fra Morten Elgaard Bak, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Kolding. Han uddyber:

- Med det nye center ønsker vi at være med til at sætte Kolding på landkortet og samtidig bidrage til padelsportens udvikling i Danmark. Centret vil give endnu flere mulighed for en aktiv fritid i Kolding, men også tiltrække spillere og tilskuere langvejs fra. KIF Padel Club har for eksempel prisvenlige medlemskontingenter, fællestræninger og medlemsaftener. Med sit store fokus på fællesskab er her et helt unikt tilbud inden for padelsport. Jeg tror derfor også, at padelcentret bliver et stort aktiv ikke bare for Kolding, men hele Trekantsområdet.

Står klar efter sommerferien

Den nye arena får navnet Sparekassen Kronjylland Padel Arena og vil efter planen slå dørene op i september 2023. Med det nye padelcenter får KIF Padel Club i alt 20 padelbaner.

- Der er dermed tale om landets største padelcenter, fortæller Morten Bugge.

Padelcentret skal også bidrage til at højne landets konkurrenceniveau. Banerne bliver for eksempel leveret af samme producent, som leverer baner til World Padel Tour. Derudover er damelandsholdets træner samtidig cheftræner i KIF Padel Club, og damelandsholdet kommer til at holde træningssamlinger i de nye omgivelser.

Med det nye padelcenter bliver det også muligt at holde internationale stævner midt i Kolding. Centret får en nedsænket opvisningsbane med 350 tilskuerpladser. Der bliver optimale forhold for padelspillet i det rette indeklima og med særligt banelys og en akustikregulerende lydscene.