Hornbæk Sportsforening

Hornbæk Sportsforening og Sparekassen Kronjylland sætter sammen fokus på social bæredygtighed med ny pris

Hornbæk Sportsforening og Sparekassen Kronjylland har indgået en ny aftale om forlængelse af sponsorsamarbejdet. Aftalen kommer til at gælde det næste år frem, og det er noget, der glæder Peter Thorsen, der er sponsoransvarlig og mangeårigt medlem af HSF:

”Sponsorsamarbejdet udgør et vigtigt element i, at vi kan skabe de bedst tænkelige rammer for børn og unge mennesker i deres fritid. Det giver mulighed for at skabe flere sociale aktiviteter, f.eks. har vi en café, der udgør et hyggeligt samlingspunkt. Alle disse tiltag koster naturligvis penge, og derfor er Sparekassens sponsorat vigtigt for, at klubben fungerer socialt og sportsligt” – fortæller Peter Thorsen.

Pris skal hylde den sociale bæredygtighed

I forbindelse med den nye sponsoraftale har Sparekassen og HSF samtidig indstiftet ’Sparekassen Kronjylland-prisen’, der skal hylde personer, som gør noget særligt for den sociale bæredygtighed i og omkring Hornbæk Sportsforening. Her vægtes især indsatser, der styrker sammenholdet, afspejler den gode vilje og inspirerer andre til aktiviteter, der forbedrer den sociale bæredygtighed i HSF:

”Vi vil gerne hylde mennesker, der yder den særlige indsats og er ambassadører for gode tiltag i og omkring klubben. Det er ikke nødvendigvis de helt store ting – essensen er, at det skal gøre noget godt for andre - og for miljøet”, fremhæver Peter Thorsen.

Forlængelsen af sponsoraftalen og den nye pris, er samtidig noget, der glæder afdelingsdirektør i Sparekassens Nordre-afdeling, Jan Nyvang:

Vi er meget glade for at kunne forlænge et mangeårigt samarbejde som hovedsponsor for HSF. Sponsoratet understøtter klubbens gode faciliteter og aktiviteter, og samtidig er vi meget begejstrede over at kunne indstifte ´Sparekassen Kronjylland-prisen´ sammen med HSF. At hylde de lokale ildsjæle og den sociale bæredygtighed i foreningslivet er et vigtigt fokusområde, og det harmonerer rigtig godt med vores værdier i Sparekassen. Derfor er vi stolte af at lægge navn til prisen” – fortæller afdelingsdirektør, Jan Nyvang.    

Vandrepokal og velvilje

Det er ikke kun medlemmer i HSF, der kan indstille og modtage prisen. Borgere i Hornbæk og omegn kan også individuelt eller i gruppe indstille egen eller andres indsats. For at komme i betragtning skal indsatsen dog finde sted i relation til HSF’s aktiviteter. Udover æren og anerkendelsen, sponsorerer Sparekassen hertil en vandrepokal med indgravering og et diplom til modtageren. Forslag til prismodtagere indsendes til bestyrelsen i HSF senest 1. december, og uddelingen sker senest 1. marts det efterfølgende år.

 Hornbæk Sportsforening

På foto: Tv. ses afdelingsdirektør Jan Nyvang, Sparekassen Kronjylland, Nordre afdeling og Jim Jensen, fmd. for Hornbæk Sportsforening.

Fotograf: Hans Erik Nielsen.