Danmarks bedste arbejdsplads 2018

En stor undersøgelse blandt danske bankkunder viste for nylig, at Sparekassen Kronjyllands kunder er nogle af de mest tilfredse. Og nu er Sparekassen også blevet kåret til Danmarks 4. bedste arbejdsplads.

Tirsdag aften ved et stort show i Cirkusbygningen blev Danmarks bedste arbejdspladser kåret af det internationalt anerkendte Great Place To Work. Sparekassen Kronjylland deltog for første gang i analysen og strøg direkte ind på en 4. plads blandt de større arbejdspladser.

Det er i høj grad medarbejderne, der har vurderet Sparekassen som arbejdsplads, og derfor er vi naturligvis stolte af kåringen – og ikke mindst de tal, som ligger bagved. Ikke mindst når vi samtidig for blot en måned siden lå blandt de allerbedste i landets mest anerkendte undersøgelse af kundetilfredshed, EPSI. Vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem tilfredse medarbejdere og tilfredse kunder, og det understøtter disse undersøgelser.

Kåringen til Danmarks Bedste Arbejdsplads 2018 understreger den gode udvikling, Sparekassen Kronjylland er i. Den viser, at det er muligt at drive og udvikle en rigtig sparekasse ved at tænke langsigtet med fokus på gode relationer til både kunder og medarbejdere.