Da lydmuren blev brudt på Koldinghus

I marts kunne man på Koldinghus både høre gospelsang og jagerpilotens beretning om livet i et F16-fly. Det umiddelbart umage par var sat sammen af Koldings nye pengeinstitut, Sparekassen Kronjylland, som inviterede til et åbent arrangement.

− Egentlig startede det med, at vi ville lave et arrangement udelukkende med Koldings nye gospelkor, 4GVN Gospel Friends. Men vi opdagede, at det kunne blive et interessant match, da en af vores rådgivere fandt på at kombinere gospelkoncerten med besøg af en jægerpilot. De to verdener ligger jo langt fra hinanden og så alligevel ikke, forklarer Jens Peter Høllsberg Jensen, som er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland.

Arrangementet blev så godt taget imod, at Sparekassen hurtigt kunne melde udsolgt til de i alt 70 pladser.

F16-fly og gospelsang

Jagerpiloten fortalte om drengedrømmen, der blev til virkelighed, om nåleøjet til at blive jagerpilot og arbejdsdagen i et F16-fly. Her fik tilhørerne et sjældent indblik i et liv med 2.400 kilometer i timen højt over fjendens land.

Gospelinstruktør Henrik Engelbrekt Refshauge og 4GVN Gospel Friends fortsatte i de højere luftlag med koncert i Koldinghus’ flotte ruinsal.

− I Sparekassen Kronjylland kan vi godt lide at tænke ud af boksen og komme med flere muligheder. Det var dette et godt eksempel på, konkluderer afdelingsdirektøren.