Sparekassen forlænger med Værket

Sparekassen Kronjyllands direktør, Klaus Skjødt har netop underskrevet en ny sponsoraftale med Værket i Randers. Dermed fortsætter det gode samarbejde med Sparekassen som hovedsponsor for Værket.

Den nye sponsoraftale træder i kraft 1. juli 2017 med blues fra den helt store klinge. Bluessanger og guitarist Ronnie Baker Brooks fra Chicago gæster nemlig Turbinen, som for nylig har gennemgået en flot forvandling. Og det var netop i de omgivelser, kontrakten blev underskrevet.

− Det er dejligt, vi kan fortsætte det stærke samarbejde med Sparekassen Kronjylland, så vi sikrer, at Værket fortsætter med at være en kulturel spydspids i Randers og hele Midt- og Østjylland. Det er vigtigt for os, at erhvervslivet fortsat støtter os i at hjælpe både det spirende og etablerede kultur- og musikmiljø, som i høj grad trives her, siger musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted.

− Værket leverer altid kultur fra øverste hylde, som favner langt bredere end det kronjyske område. Det er vi i Sparekassen stolte af at bakke op om. Derudover giver sponsoratet os mulighed for at lave særlige arrangementer for alle vores garanter og øvrige kunder. Derfor er vi glade for at forlænge vores sponsoraftale med Værket, siger adm. direktør i Sparekassen Kronjylland Klaus Skjødt.

Og netop garanterne får allerede lov til at mærke fordelene, når der blues’es op i Turbinen med Ronnie Baker Brooks 1. juli, hvor Sparekassen har noget særligt i vente for sine garanter til en fordelagtig pris.