Sparekassen Kronjylland Lokale Afdelinger

Byens nye pengeinstitut flytter ind

Sparekassen Kronjyllands nyåbnede afdeling i Slagelse flytter til maj ind i permanente lokaler centralt i byen.

I november 2016 åbnede Sparekassen Kronjylland en afdeling i midlertidige lokaler på Korsvej i Slagelse. 1. maj er afdelingen klar til at byde sine kunder velkommen i en helt ny afdeling i Bredegade.

− Lige nu er håndværkerne ved at skrue møblerne sammen, så der er tale om de allersidste detaljer, før vi mandag 1. maj kan tage imod kunderne i afdelingen, fortæller afdelingsdirektør Morten Hansen.

Den nye afdeling ligger på Bredegade 3 og får dermed en placering med stor synlighed i byen:

– Vi er meget glade for den bynære placering, som samtidig giver vores kunder gode parkeringsforhold lige ved døren. Det gør det nemt for dem at besøge afdelingen, uddyber Morten Hansen.

Nyt liv til gammel bygning

Sparekassen Kronjylland er ikke det første pengeinstitut, der kommer til at have lokaler i den markante bygning på Bredegade, som efter en gennemgribende renovering næsten står som ny. Bygningen har for mange år siden huset Banken for Slagelse og Omegn. Her blev sangerinden Kirsten Siggaard i sin tid udlært som bankassistent, og hun får dermed et gensyn med bygningen, når hun deltager i afdelingens åbent hus-arrangement.

Åbent hus 9. maj

Afdelingen fejrer indvielsen af de nye lokaler med åbent hus tirsdag 9. maj i tidsrummet 16 til 18. Udover at Kirsten Siggaard vil synge et par sange, får afdelingen blandt andet besøg af jazzduoen Michelle og James, borgmester Stén Knuth og Sparekassen Kronjyllands administrerende direktør Klaus Skjødt.

− Vi glæder os til nogle festlige timer, hvor hele Slagelse er velkommen til at kigge forbi, slår afdelingsdirektøren fast.

Tør gå mod strømmen

− Jeg håber, at vi med vores åbent hus-arrangement og med den centrale placering af afdelingen får sendt et tydeligt signal om, at vi ønsker at være en aktiv del af Slagelse. Som byens eneste sparekasse har vi ingen aktionærer, vi skal tænke profit til hvert kvartal, og vi kan derfor tænke mere langsigtet. Vi går på flere måder mod strømmen, og jeg ser derfor Sparekassen som et friskt pust i byen. Mens flere store banker centraliserer, åbner Sparekassen Kronjylland nye lokale afdelinger og ansætter medarbejdere. Vi mener nemlig, at en god personlig rådgivning er noget, kunderne stadig efterspørger. Vi har derfor intet callcenter, men tilbyder en personlig rådgiver, som kunden eksempelvis kan ringe direkte til. Også på erhvervssiden tør vi gå mod strømmen. Vi vil ikke, som nogle af de andre banker ellers har gjort, gå ud at kræve penge for, at vores erhvervskunder har indlån hos os. Vi har med andre ord ingen negative renter, og det hænger nøje sammen med, at vi tror på langsigtede relationer med vores kunder, fortæller Morten Hansen.

Sparekassen Kronjyllands nye team i Slagelse består af i alt syv medarbejdere, der rådgiver både private og erhvervskunder.