Ny måltavle til Lindknud

Sparekassen udskifter måltavle i Lindknud Hallen.

Lindknud Gymnastik- og Idrætsforenings nye hovedsponsor, Sparekassen Kronjylland, har i forlængelse af foreningssponsoratet skænket Lindknud Hallen en ny måltavle. I Sparekassen Kronjyllands Vorbasse-afdeling glæder rådgiver Dorte Askou Olsen sig over, at man gennem Sparekassens Gavefond kan være med til at forny faciliteterne i idrætshallen:

”Vi glæder os over, at vi gennem Gavefonden kan finansiere en ny måltavle, da det er noget, der tilfører stor værdi til Lindknud Hallen. Det er vigtigt, at vi kan være med til at forny faciliteterne på samlingsstederne i lokalområdet, og vi håber, det vil gøre en forskel for både spillere og tilskuere – og ikke mindst for de mange børn, unge og voksne aktive, der fremover kommer på tavlen i Lindknud Hallen,” fortæller Dorte Askou Olsen, der er rådgiver i Sparekassen Kronjylland og selv bor i Lindknud.

I Lindknud Hallens bestyrelse er gaven fra Sparekassen Kronjylland blevet taget godt imod, og der bliver set frem til et godt samarbejde til glæde for begge parter.

”Det er dejligt med lokal støtte, når det gælder udskiftning af vores faciliteter. Det hjælper os til bedre at kunne udnytte idrætshallen og samtidig fastholde og tiltrække nye medlemmer. Derfor er vi utroligt glade for Sparekassens engagement i vores lokalområde og idrætshal. Den nye måltavle vil bidrage til at højne niveauet for hallens aktiviteter, og nu kan man også følge kampenes resultater uden problemer,” forklarer Gitte Nielsen, der er formand for Lindknud Hallen.

Lindknud måltavle 2016

På billedes ses fra venstre Gitte Nielsen, formand for Lindknud Hallen, Dorte Askou Olsen, rådgiver i Vorbasse-afdeling i Sparekassen Kronjylland og Hanne Eriksen, bestyrelsesmedlem for Lindknud Hallen stående under den nye måltavle.