Messebesøg gav hotelophold

I forbindelse med årets forårsmesse i Grenå Idrætscenter 12. og 13. marts havde Sparekassen Kronjyllands lokale afdeling taget den populære konkurrence ”Spræng boksen” med.

Mange besøgende var forbi standen i løbet af de to dage for at høre om Sparekassen og samtidig prøve deres held af i konkurrencen. Efterfølgende trak Sparekassen lod mellem alle deltagere om den store hovedpræmie: Et wellness ophold på Hotel Marina i Grenå. Vinderen blev Helle Lund Kristensen, der havde besøgt forårsmessen sammen med sine to døtre. Præmien faldt i god jord hos alle, da Sparekassens rådgiver, Lone Breum, overbragte den gode nyhed.


- Det var en meget glad Helle, der fik nyheden om, at hun havde vundet opholdet på Hotel Marina. Valget af hovedpræmie var ikke helt tilfældigt. I Sparekassen vil vi gerne støtte vores lokalområder, og derfor var det også naturligt, at hovedpræmien i vores konkurrence skulle være med til at skabe opmærksomhed omkring et lokalt hotel. Det er altid en god oplevelse at deltage i forårsmessen, hvor vi har mulighed for at møde folk uden for de normale rammer. Og så er det jo ekstra dejligt, når man får mulighed for at uddele en præmie, som modtageren bliver så glad for, fortæller kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland, Lone Breum.

Messebesøg gav hotelophold

På billedet overrækker Lone Breum, kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland, hovedpræmien til vinderen Helle Lund Kristensen foran Sparekassens afdeling i Grenå.