Gæster lå i kø til åbningsfest i Kolding

Der var lagt op til en dag med underholdning for hele familien, da Sparekassen Kronjylland holdt åbningsfest lørdag 11. juni. Allerede tidligt lørdag morgen kunne man se morgenfriske piger stå i kø foran Sparekassens afdeling på Vejlevej. Det var nyheden om, at pop-duoen, Citybois, skulle optræde senere på dagen, der havde fået pigerne til at møde op seks timer før åbningsfesten.

- Jeg må indrømme, at vi ikke havde regnet med, at de første gæster ville være så tidligt på pletten. Men det er altid dejligt med god opbakning, når man laver et arrangement som det her. Og den gode opbakning fortsatte faktisk hele dagen, hvor borgere fra Kolding og omegn tog del i festen. Der var en rigtig god stemning, og det er vi utrolig glade for, fortæller Jens Peter Jensen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Kolding afdeling.

Underholdning for hele familien

Citybois var dog ikke det eneste trækplaster til Sparekassens åbningsfest. Dagen startede med at borgmester, Jørn Pedersen, klippede snoren og indviede den nye afdeling. Senere gik Sparekassens administrerende direktør, Klaus Skjødt, på scenen og fortalte om projektet med at åbne ny afdeling i Kolding.
Sparekassen havde indkøbt mad og drikke til de mange gæster hos lokale forhandlere, og Kaptajn Vom lavede ballonhatte til de fremmødte børn, der også kunne få malet alverdens dyr i ansigtet. Den lokale musiker, Luis Anguita, sørgede for sommerlige toner på pladsen. Da klokken slog to blev spændingen udløst, og Citybois kunne gå på scenen til jubelhvin og fremstrakte mobiltelefoner fra de mange fans.

- Med denne her åbningsfest vil vi gerne slå fast, at vi er Koldings nye lokale pengeinstitut. Vi vil gerne være kendt for at skabe gode og nærværende kundeoplevelser, og derfor er det også dejligt for os at møde både kunder og ikke kunder på en uformel måde som her. Med arrangementer som det her, vil vi gerne slå fast, at vi mener det, når vi siger, at vi vil Kolding, afslutter Jens Peter.

Mere end 600 gæster kiggede forbi Sparekassen Kronjyllands nye afdeling i Kolding på åbningsdagen.