Sponsor i KFUM

2-årig sponsoraftale sikrer, at KFUM Boldklub i København kan forsætte sit ambitiøse arbejde.

Det er to ældre damer med hver langt over 100 års erfaring, der i januar har fundet sammen i det nye sponsorsamarbejde. Det er dog langt fra kun alder, Sparekassen Kronjylland og KFUM Boldklub har til fælles:

− For Sparekassen Kronjylland betyder det meget for os, at vi indgår et samarbejde med professionelle mennesker med høje ambitioner og viljen til nytænkning både på og uden for banen. Det er kvaliteter, der i høj grad matcher vores værdier i Sparekassen Kronjylland, forklarer Mads Lustrup, der er afdelingsdirektør i Sparekassens afdeling i Lyngby.

− Begge parter har vi i vores arbejde med mennesker fokus på relationer, ildsjæle og et fællesskab, hvor alle kan føle sig hjemme. I Sparekassen glæder vi os over dette værdifællesskab og over, at boldklubben i så tydelig grad gør en indsats for at gøre det muligt for alle at dyrke sport i klubben. Særligt gør klubben lige nu en kæmpe indsats på de yngste fodboldårgange, og det glæder os, at klubben med støtte fra Københavns Kommunes Udviklingspulje og DBU Københavns Udviklingspulje har igangsat et spændende udviklingsprojekt. Projektet, som både handler om at tiltrække spillere, trænere og ledere samt forældre til de yngste årgange af børnefodbold, er allerede kommet godt fra start. Derudover nedsatte klubben for et års tid siden et fodboldudvalg, som har til opgave at udvikle fodboldafdelingen over en bred kam. Resultaterne af det arbejde glæder vi os naturligvis også til at følge på helt tæt hold, forklarer Mads Lustrup.

KFUM Boldklub glæder sig over at have indgået en aftale, der for foreløbigt to år gør Sparekassen Kronjylland til en stor sponsor for hele klubben:

− Sparekassen er en erfaren sponsorpartner, og vi glæder os til med aftalen at kunne fortsætte vores ambitiøse udvikling til gavn for både eliten og bredden i klubben. Vi arbejder i øjeblikket med at skabe en rød tråd gennem hele klubbens arbejde, og aftalen er en vigtig brik i den udvikling. Klubben har netop i weekenden haft besøg af Sparekassen, og her var det tydeligt, at vores nye sponsor allerede har gjort sig nogle gode ideer om, hvordan vi kan udvikle samarbejdet. Vi fik i høj grad bekræftet, at vi har med en seriøs samarbejdspartner at gøre, som ønsker at være med til at gøre en forskel. De ønsker ikke blot at lægge en pose penge og sætte et skilt op, men engagerer sig aktivt som en del af klubben. Det hilser vi meget velkomment, lyder det fra klubbens formand, Peter Svendsen.

KFUM lokal støtte

I midten ses Thomas Møller-Johansson, formand for KFUM Boldklubs sponsorudvalg. Han er flankeret af t.v. Mads Lustrup, afdelingsdirektør i Sparekassens afdeling i Lyngby, og t.h. områdekonsulent Thor Anker Bisbjerg.