Fra isenkrammer til moderne bankafdeling

Der skal en del til, når en tidligere butik skal forvandles til en pengeinstitutafdeling med moderne mødefaciliteter. Den manøvre er Sparekassen Kronjylland i fuld gang med i Nygade i Holbæk.

Håndværkerne er netop gået i gang med arbejdet.

− Det er lyden af, at der endelig sker noget, forklarer Peter Mørch om den hamren og banken, der er gået i gang i den tidligere Imerco-butik over for Holbæk Bibliotek.

− I løbet af de næste to en halv måned vil vi forvandle den tidligere butik til en lys og venlig afdeling med moderne mødefaciliteter. Hvor man i dag kommer ind i ét stort rum, skal vi have en ny indretning. Vi skal have opført nye vægge, så vi bagerst i rummet kan tilbyde vores kunder gode mødefaciliteter, fortæller Peter Mørch, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Holbæk.

I alt kommer den nye afdeling til at råde over godt 600 m² fordelt på tre plan.

− Vi glæder os helt vildt til at kunne vise kunderne resultatet, og jeg er meget tilfreds med indretningen. Vi har valgt at overtage et ret stort butiksareal, så vi har god plads til at indrette os, som vi ønsker.

Den store forvandling forventes at være færdig lige inden påske. Helt konkret forventer afdelingen at kunne tage imod kunderne i de nye lokaler mandag 21. marts 2016.
Udover store nyindrettede lokaler kan kunder og medarbejdere glæde sig over, at afdelingen får en meget central placering i Holbæk og flere parkeringspladser næsten lige uden for døren:

− Det er yderst vigtigt for os, at vi er der, hvor vores kunder er, og at det er nemt at komme til os. Derfor er placeringen lige over for biblioteket helt ideel, ligesom den er med til at sende et tydeligt signal om, at vi nu er en del af gadebilledet i Holbæk. Vi bliver på alle måder mere synlige og nemme at besøge, og det har jeg en klar forventning om, gør os endnu mere attraktive at vælge som pengeinstitut, slutter Peter Mørch.