Fortsætter i Randers FC

Sparekassen Kronjylland fortsætter som hovedsponsor i Randers FC, efter vi har forlænget den bestående aftale med to år, så den nu løber frem til sommeren 2018.

Jens Brix, områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, siger om forlængelsen af hovedsponsoratet:

- Selv om vi i dag er Danmarks største sparekasse og stort set landsdækkende, er vi også stadig fra Randers. Randers FC er et flagskib for byen, og både på og udenfor banen går de forrest for Randers, deres fans og områdets indbyggere. Samtidig udfordrer Randers FC gerne de største klubber i dansk fodbold, ligesom vi gerne udfordrer de største bankkoncerner herhjemme. Derudover kender vi hinanden fra mange års godt samarbejde. Vi kender hinandens værdier, ønsker og behov. Det giver nogle gensidige muligheder, og vi ved, at samarbejdet vil fungere i dagligdagen, hvilket naturligvis er helt afgørende, lyder det fra Jens Brix.

Michael Gravgaard, administrerende direktør i Randers FC, siger:

- Det er et privilegium som nystartet direktør for Randers FC at være med til at annoncere forlængelsen af hovedsponsoratet med Sparekassen Kronjylland, og jeg synes i den grad det vidner om den generelle opbakning, der er fra byens erhvervsliv til Randers FC. Den støtte og interesse er dels et produkt at de seneste sæsoners gode sportslige præstationer, men i særdeleshed også fordi sponsorplejen i klubben med Kathrine Fisker i spidsen leverer et fremragende stykke arbejde. Det er i høj grad hendes fortjeneste, at Sparekassen Kronjylland fortsat er hovedsponsor i Randers FC udtaler Michael Gravgaard.

Kathrine Fisker, salgschef i Randers FC, er ovenud tilfreds med, at forlængelsen er kommet i hus:

- Sparekassen Kronjylland og Randers FC har haft et nært og trofast samarbejde lige siden 2003. Sparekassen Kronjylland har støttet os gennem alle årene, og kan i år fejre 10 års jubilæum som hovedsponsor, og det vidner jo om stor loyalitet over for Randers FC. En loyalitet og trofasthed, som vi værdsætter utroligt meget i klubben, siger Kathrine Fisker.

Sparekassen Kronjylland har været med som sponsor i Randers FC lige siden klubbens stiftelse i 2003, først som Guldsponsor og fra 2006 som hovedsponsor. Fra 2006 blev de ligeledes sponsor af Sparekassen Kronjylland-tribunen.