Sponsorat forlænget

Tre-årig aftale mellem Sparekassen Kronjylland og Randers HK sikrer langsigtet arbejdsro for den ambitiøse håndboldklub.

Randers HK trup

Den nuværende aftale mellem Randers HK og hovedsponsoren Sparekassen Kronjylland udløber først til sommer, men allerede nu har parterne valgt at forlænge med yderligere tre år.

- Sparekassen Kronjylland har været en fantastisk samarbejdspartner gennem de seneste seks år. Det er et eksempel på, at lokalt samarbejde kan markedsføres landsdækkende med succes. Sparekassen Kronjylland og Randers HK er som partnere "vokset" sammen og blevet to stærke, forbundne brands, hvilket har tilført begge parter stor værdi, fortæller direktør i Randers HK Jens Jørgen Andersen, der også understreger, at klubbens hovedsponsor ikke er en helt almindelig sponsor.

- I Randers HK har vi oplevet Sparekassen Kronjylland som en god og innovativ partner, der altid vurderer konstruktivt og analytisk på de fælles tiltag, vi sammen sætter i søen. Det betyder, at vi altid får gennemarbejdet ideerne og modtager konstruktiv sparring på de tanker, der er omkring den videre aktivering af sponsoratet.

Med aftalen er der arbejdsro for klubben, der de seneste år har været med i den absolutte danske top – blandt andet med et dansk mesterskab i 2012.

- Gode samarbejdspartnere er altafgørende, især når man driver en professionel sportsklub, og med denne forlængelse er grundlaget for de næste tre sæsoner skabt, understreger Jens Jørgen Andersen.

Roen og det langsigtede har også været vigtigt for hovedsponsoren.

- Vi har et godt samarbejde med klubben, og derfor har det været naturligt i god tid at få en aftale på plads. Ingen af parterne har været i tvivl om, at vi skulle fortsætte, forklarer Sparekassen Kronjyllands adm. direktør Klaus Skjødt, der blandt andet lægger vægt på klubbens talentarbejde.

- Det er vigtigt for Randers HK, at der er lokale spillere på holdet, og den strategi er vi helt enige i. Derfor er jeg også glad for, at en del af sponsoratet går til at støtte talentarbejdet, som også er forudsætningen for en topklub med en solid økonomi. Derudover ser vi en god organisering i klubben, og det er selvfølgelig helt afgørende for, at klubben kan præstere både på og udenfor banen. Endelig går samarbejdet godt i spænd med, at vi ønsker at have et stærkt fundament i Sparekassens hjemby og samtidig vokse i andre dele af landet, understreger Klaus Skjødt.