Ny scoringstavle i Havndal Hallen

Efter mere end 35 år med samme scoringsanlæg har Havndal Hallen nu fået ny digital scoringstavle.

− Vores gamle scoringsanlæg var helt tilbage fra hallens opførelse i 1979, og efter flere nødreparationer var en udskiftning særdeles tiltrængt, lyder det fra Poul Martin Madsen, der er HUI-repræsentant i Havndal Hallens bestyrelse.

Den ny scoringstavle har kostet cirka 30.000 kroner og er en gave fra Sparekassen Kronjyllands gavefond:

− Vi er meget afhængige af lokal støtte, når det gælder større investeringer, og det nye anlæg ville vi ikke have råd til at indkøbe selv. Derfor er vi meget glade for Sparekassens engagement i hallen og sætter stor pris på den ny scoringstavle, som er med til at højne standarden for hallens aktiviteter, fortsætter Poul Martin Madsen.

I Sparekassen Kronjylland glæder man sig over med scoringstavlen at være med til at gøre en forskel i hallen:

− Der er ingen tvivl om, at scoringstavlen kommer til at gøre en stor forskel både for sportsudøverne og alle hallens besøgende. Tavlen kan bruges på tværs af sportsgrene og er dermed en gave, som kommer til at gavne mange borgere i Havndal. Med Sparekassen Kronjyllands gavefond går vi netop meget op i at støtte tiltag, som kommer mange borgere til gavn i de områder, hvor vi har vores kunder. Vi har i mange år været en fast støtte i Havndal Hallen, og det vil vi bestemt gerne fortsætte med, lyder det fra Martin Trampedach Schultz, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Ø. Tørslev.

Billede: Fra venstre ses Michael Nielsen, souschef i Sparekassen Kronjylland i Ø. Tørslev, Martin Rasmussen, formand for Havndal Hallens bestyrelse og Martin Trampedach Schultz, afdelingsdirektør i Sparekassen.

Ny scoringstavle til Havndal Hallen