Ny afdelingsdirektør i Ebeltoft

45-årige Mik Steenfeldt er blevet udnævnt til ny afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjyllands Ebeltoft afdeling.

Udnævnelsen er sket i forbindelse med at tidligere afdelingsdirektør Ole Bonde har søgt nye udfordringer udenfor Sparekassen Kronjylland.

- Jeg er utrolig glad for, at jeg har fået muligheden for at overtage en virkelig veldrevet afdeling med meget engagerede og yderst kompetente kolleger. Der hersker en rigtig god ånd i afdelingen, og flere af kollegerne har været her siden starten i 1992. Dagligdagen i afdelingen er præget af arbejdsglæde og et utroligt godt kollegialt forhold. Jeg er stolt af, at være en del af Sparekassen Kronjylland, som altid har klaret sig flot, og i dag fremstår som et yderst velkonsolideret pengeinstitut, siger Mik Steenfeldt.

Mik Steenfeldt blev ansat som erhvervsrådgiver i Sparekassen Kronjylland i 2008 og har siden efteråret 2009 fungeret som souschef i afdelingen. Han har en bankuddannelse og har arbejdet 19 år som selvstændig; senest som ejendomsmægler i Ebeltoft. Bankuddannelsen er løbende blevet suppleret med en ejendomsmægleruddannelse, valuar, erhvervsrådgiveruddannelse og lederuddannelse.

Privat bor Mik Steenfeldt i Ebeltoft sammen med sin kæreste. Han nyder at bruge fritiden i sommerhuset på Boeslum strand eller på sin motorcykel.

Ny afdelingsdirektør i Ebeltoft - Mik Steenfeldt