Store ambitioner for tilgang af nye kunder

Martin Nørholm Baltser, der nu har været områdedirektør for Sparekassens afdelinger i Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens i en måned, ser store muligheder for at tiltrække flere nye kunder til Sparekassen Kronjylland.

- Jeg har rigtig dygtige folk, som formår at give kunderne en kompetent rådgivning. Sparekassen er solid og velpolstret, så vi vil særdeles gerne gå ind i nye forretninger med både private og virksomheder, siger Martin Nørholm Baltser.

Før han kom til Aarhus, var Martin Nørholm Baltser områdedirektør med ansvar for Sparekassens afdelinger på Djursland, så han er godt kendt med jobbet som sparringspartner og motivator for medarbejderne i afdelingerne.

Sparekassen Kronjylland står stærkt i Aarhus med erhvervsafdelingen i Vestergade 11 og seks afdelinger fordelt i byen. Afdelingen i Silkeborg flytter 23. maj ind i nye lokaler, centralt i Silkeborg.

Martin Nørholm Baltsers mange år i branchen fornægter sig ikke, når han tager del i kundemøder med kunder og potentielle kunder. Og netop at få gjort potentielle kunder til kunder, er hans primære fokusområde.

- Jeg glæder mig over at være i en virksomhed med store ambitioner og med mulighed for at sige ja til nye kunder i en svær tid, siger Martin Nørholm Baltser.

Store ambitioner for tilgang af nye kunder