Sponsoraftale med RFC forlænget til 2016

En af Randers' største sportslige støtter, Sparekassen Kronjylland, fortsætter sit regionale hovedsponsorat i Randers FC frem til sommeren 2016.

En af Randers' største sportslige støtter, Sparekassen Kronjylland, fortsætter sit regionale hovedsponsorat i Randers FC frem til sommeren 2016. Den oprindelige sponsoraftale stod til udløb med udgangen af 2010, men Sparekassen Kronjylland har ikke tøvet med at forlænge engagementet i Randers FC - heller ikke selv om klubbens foreløbige fodboldfremtid i SAS Ligaen står hen i det uvisse:

- Det afgørende er det gode samarbejde og det spændende projekt, som Randers FC er i gang med. Vi tænker langsigtet, og for os er elementer som talentudvikling, lokalt engagement og professionalisme vigtigere parametre end overlevelsen i SAS Ligaen, men vi håber selvfølgelig inderligt, at det lykkes. Med den her aftale får vi sat en tyk streg under, at byens fodboldstolthed og byens pengeinstitut hører sammen, og det er vi meget glade for udtaler direktør i Sparekassen Kronjylland, Ove Knudsen.

I Randers FC er man naturligvis ovenud glade for, at Sparekassen Kronjylland fortsætter det engagement, der begyndte med klubbens stiftelse i 2003, og som sidenhen har udviklet sig både til et regionalt hovedsponsorat og retten til at navngive den flotte Sparekassen Kronjylland Tribunen. Randers FCs direktør Jacob Nielsen udtaler om aftaleforlængelsen:

- Det siger noget om Sparekassen Kronjyllands format, at de forlænger med os allerede nu, selv om aftalen først udløber til vinter, og ikke mindst fordi vores sportslige situation i SAS Ligaen endnu er uafklaret. Det vidner om en støtte, som vi er stolte af at modtage. Sparekassen Kronjylland er en meget stor medspiller, der altid har stået bag Randers FC. Men de står også bag så mange andre sportslige aktiviteter, der på hver sin måde er en del af Randers FC. Bl.a. støtter de Randers ElitesportsCollege, vores moderklubber og mange af vores samarbejdsklubber, lyder det fra Jacob Nielsen.

Den forlængede aftale mellem Sparekassen Kronjylland og Randers FC medfører, at pengeinstituttet udover selve sponsoratet og tribunerettighederne også bliver hovedsponsor for Randers FCs loyalitetsklub Loyal Club, der er et vigtigt samlingspunkt for klubbens sæsonkortholdere.

Loyal Clubs guldmedlemmer har deres mødested i et stort og hyggeligt indrettet telt lige ved siden af indgangen til Sparekassen Kronjylland Tribunen, og samlingspunktet vil fremover blive kaldt for SparKron Teltet.
Den forlængede sponsoraftale betyder også, at Sparekassen Kronjyllands mange garanter opnår store fordele som kunde hos Randers FC, bl.a. vil der fra næste sæson blive ydet rabat på køb af et Randers FC-sæsonkort.