Undersøgelse fra EPSI og Sparekassen Kronjylland

I Sparekassen ønsker vi hele tiden at blive dygtigere og give endnu bedre rådgivning og service til vores kunder. Derfor gennemfører vi i samarbejde med analysebureauet EPSI en undersøgelse af vores kunders tilfredshed med os.

EPSI står for undersøgelsen, som er helt anonym. Er du kunde i Sparekassen kan du derfor ske at få en mail fra EPSI med en invitation til at deltage i undersøgelsen. Vi håber, du har lyst til at hjælpe os ved at svare på spørgeskemaet.


Læs også

Familie produkter

Garant

I alt 63 millioner kroner bliver udbetalt i renter til garanter

Er du en af Sparekassens 37.000 garanter, så får du i starten af april udbetalt 4,5 procent i rente af din garantkapital. Pengene bliver overført til din afkastkonto. Vi udbetaler i alt 63 millioner kroner til vores garanter.

Få rabat på dyre- og forlystelsesparker

Nyheder

Oplevelser med rabat

Er familien på udkig efter store oplevelser? Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Konfirmand konfirmation

Ung: 13 til 17 år

Konfirmation og pengegaver

Der er ofte pengegaver at finde på konfirmandens gavebord. Som regel er det første gang, konfirmanden er i besiddelse af så mange penge. Derfor er det vigtigt at hjælpe konfirmanden med at skabe nogle fornuftige rammer for, hvordan pengene kan bruges, opspares eller begge dele. Se vores gode råd her.

Tjek dit Totalkreditlån direkte i net- og mobilbank

Bolig

Beregn dit Totalkreditlån nemt i net- og mobilbank

Nu kan du tjekke dit Totalkredit og lave nyere beregninger direkte i net- og mobilbank