Nyt krav om digitale kasseapparater

1. januar 2024 er et nyt krav om digitale kasseapparater trådt i kraft for detail- og servicebranchen. Skattestyrelsens krav gælder særligt for caféer, værtshuse, diskoteker, restauranter, pizzeriaer, isbutikker, grillbarer, købmænd og kiosker med en omsætning på mellem 50.000 og 10 millioner kroner. Disse cirka 12.500 virksomheder skal nu have et digitalt kasseapparat og kan altså ikke nøjes med et analogt.

Det nye krav skal udover at være med til at begrænse sort arbejde være med til at sikre, at virksomhederne foretager korrekt skattebetaling.

Lever dit kasseapparat op til kravet?

Hvis din forretning er blandt de omfattede virksomheder, så kontakt din udbyder af kasseløsning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt din løsning lever op til kravet. Virksomheder, der er omfattet af det nye krav, men endnu ikke har fået indført et digitalt kasseapparat, risikerer en bøde.

Læs mere på skat.dk

 

Læs også

Garant-millionen

Garant-millionen sætter fokus på bevægelse i fællesskaber

I Sparekassen Kronjylland uddeler vi endnu engang donationer fra Garant-millionen, og denne gang støtter vi fællesskaber, der har fokus på bevægelse. Så er der fart i jeres forening – og masser af grin og hygge, så er det fællesskaber som jeres, vi har i kikkerten.

Klaus Skjødt

Om Sparekassen

Årsregnskab 2023

Danmarks bedste bankrådgivere og Danmarks mest tilfredse kunder er to af de resultater, som vi i Sparekassen Kronjylland opnåede i 2023. Nu har vi også leveret et regnskab, der viser flot vækst. Vi har nemlig opnået det bedste resultat før skat nogensinde.

cheføkonom Anders Høyer

Investering

Hvordan går det med renterne? Og hvad med inflationen?

VIDEO: Hør hvordan det er gået med inflationen og hvor renten måske skal hen i denne status med Anders Høyer, cheføkonom i Sparekassen Kronjylland.

1000-kronesedler

Kontanter

Farvel til 1.000-kronesedler og gamle seddelserier

1.000-kronesedlen og seddelserier til og med 1997 udgår. Det gør de 31. maj 2025 – i stedet er en ny seddelserie på vej de kommende år. Du har god tid til både at bruge de ældre sedler til betaling - og til at indløse dem.