Kompetent rådgivning med udgangspunkt i din situation

Nye åbningstider fra 3. oktober 2022

Mandag-fredag: Klokken 10-16 – og derudover efter aftale

Sådan er vores åbningstider fra 3. oktober 2022.

Vi justerer dermed vores åbningstid en smule. For dig betyder det, at din afdeling ikke længere har åbent til klokken 17.30 om torsdagen. Til gengæld har du større mulighed for at holde møde med din personlige rådgiver, når det passer dig – og er det for eksempel en sen eftermiddag, er det ikke længere kun muligt om torsdagen.

Hvorfor?

Færre og færre kunder har de seneste år haft gavn af vores lange åbningstid om torsdagen. De fleste bruger nemlig netbank, mobilbank og pengeautomaterne til at styre dagligdagens økonomi. Dem, der har brugt den lange torsdag, har i stor udstrækning gjort det for at holde møde med deres rådgiver.

Vi ønsker at give dig større fleksibilitet og dermed give dig flere muligheder for at holde møde med os, når du har brug for det. Det kan vi i højere grad gøre, når vi ikke har én fast lang dag om ugen. 

Læs også

Familie i køkken

Renteændring

Vi sænker renten på boliglån og visse andre udlån

Sparekassen Kronjylland sænker pr. 15. juli renten på boliglån. Samtidig sænker vi renten for nye lån på en række udlånsprodukter til private.

Vi øger trygheden ved Apple Pay og Google Pay

Konti

Vi øger trygheden ved Apple Pay og Google Pay

Det er nu endnu mere sikkert for dig at oprette dig som bruger af de såkaldte wallets, som blandt andet dækker over Apple Pay og Google Pay. Fremover skal du nemlig oprette dig direkte i din mobilbank. Det er lige så nemt som i appen - bare mere sikkert!

Få rabat på dyre- og forlystelsesparker

Nyheder

Oplevelser med rabat

Er familien på udkig efter store oplevelser? Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Kom i Djurs Sommerland til rabatpris!

Kundedag

Ses vi til kundedag i Djurs Sommerland?

Nu er det snart tid til en tur i ruuuuuuutsjebanen, og vi glæder os til at møde dig og din familie! Lørdag 21. september inviterer Sparekassen Kronjylland til kundedag i Djurs Sommerland til rabatpris. Sparekassens kunder har parken helt for sig selv.