Boliglån

Selvbetjening

Måske skal du godkende MobilePay med MitID

De øgede sikkerhedskrav til online handel og betaling er nu nået til MobilePay. Det betyder, at de MobilePay-brugere, der kun er identificeret med CPR-nummer, skal til at identificere sig med MitID. De næste ugers tid sender MobilePay derfor besked direkte i MobilePay-appen til de brugere, det gælder for.

Det foregår udelukkende i appen!

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du skal foretage dig noget, så sender MobilePay dig en besked INDE i selve MobilePay-appen – det er også her, du skal opdatere dine oplysninger med brug af MitID. Der er altså ingen links til en hjemmeside eller andre apps, men udelukkende et identifikationsflow i MobilePay-appens sikre miljø.

Hvis du bliver bedt om, at bekræfte din identifikation i MobilePay-appen og ikke gør det, vil du efterfølgende modtage en SMS som påmindelse. Igen vil den ikke indeholde links.

Kontakt os - og få personlig rådgivning

Få ro i maven med et økonomisk overblik

Rådgivning

Kan du få pengene til at slå til?

Hvis energikrisen og de stigende priser udfordrer din økonomi for meget, så tag fat i din rådgiver. Så kan I sammen kigge på, hvad der skal til for, at du og din familie har råd til hverdagen, mens vinteren raser. Måske er den rette løsning for dig at sætte dit lån i Sparekassen på pause eller få et tjek af økonomien.

Garant-millionen sætter fokus på tryghed

Garant

Garant-millionen støtter tryghed

Sparekassen sætter fokus på tryghed, når vi sammen med vores garanter uddeler donationer fra Garant-millionen til organisationer og foreninger, der er med til at skabe tryghed for andre.

Mobiltelefon

Selvbetjening

Måske skal du godkende MobilePay med MitID

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du skal foretage dig noget, så sender MobilePay dig en besked INDE i selve MobilePay-appen – det er også her, du skal opdatere dine oplysninger med brug af MitID.

2022: Renterne steg, og aktierne faldt. Bliver 2023 lige så dramatisk? Se med her 2. februar klokken 7.30 til 8.00.

Webinar

2022: Renterne steg, og aktierne faldt. Bliver 2023 lige så dramatisk?

2022 har på mange måder været et vildt år, der bød på stigende renter og faldende aktiekurser. Det har skabt panderynker hos mange, men hvad har det rent faktisk betydet, og hvor står vi i dag? Tilmeld dig webinaret her.