Boliglån

Selvbetjening

Måske skal du godkende MobilePay med MitID

De øgede sikkerhedskrav til online handel og betaling er nu nået til MobilePay. Det betyder, at de MobilePay-brugere, der kun er identificeret med CPR-nummer, skal til at identificere sig med MitID. De næste ugers tid sender MobilePay derfor besked direkte i MobilePay-appen til de brugere, det gælder for.

Det foregår udelukkende i appen!

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du skal foretage dig noget, så sender MobilePay dig en besked INDE i selve MobilePay-appen – det er også her, du skal opdatere dine oplysninger med brug af MitID. Der er altså ingen links til en hjemmeside eller andre apps, men udelukkende et identifikationsflow i MobilePay-appens sikre miljø.

Hvis du bliver bedt om, at bekræfte din identifikation i MobilePay-appen og ikke gør det, vil du efterfølgende modtage en SMS som påmindelse. Igen vil den ikke indeholde links.

Kontakt os - og få personlig rådgivning

Familie produkter

Nyt om Sparekassen

Renteændring

1. juni sætter vi renten op på flere af vores indlånsprodukter for private, ligesom vi opretter en ny opsparingsmulighed for SparKron Garanter. Samtidig hæver vi renten på udlån.

Lån hus

Årsopgørelse

Måske er din årsopgørelse forkert

Både nogle af vores og andre bankers kunder kan opleve fejl i årsopgørelsen for 2022 fra SKAT - eller forsinkelse af den. Det drejer sig særligt om et antal investeringskunder og nogle af de kunder, der har indfriet/oprettet realkreditlån i 2022.

Sådan bliver du klar til ferie

Ferie

Bliv klar til ferien

Ferien behøver ikke at være planlagt i detaljer for at blive god, men ofte er det rart at have forberedt sig lidt. Vi har samlet en række gode råd og inspiration - uanset, om ferie bliver holdt herhjemme eller i udlandet.

Kulturoplevelser

Oplevelser

Guide til gratis kulturoplevelser

Vi har samlet en håndfuld gode råd til, hvordan du kan være kulturel på budget og få store oplevelser uden at svinge kreditkortet.