Job i Sparekassen Kronjylland

Kunderådgiver til Hinnerup

Kan du lide at gøre en forskel, både når du rådgiver privatkunderne om bolig, pension og investering – og når du tiltrækker nye spændende kunder til din portefølje? Det har du lige nu chancen for at forene i et job med tæt kundekontakt og nærværende rådgivning.

Udover en tæt kontakt med nuværende og kommende privatkunder får du engagerede og erfarne kolleger at sparre med. Du vil også få rig lejlighed til at bidrage med din faglighed, motivation og gode idéer til at videreudvikle afdelingen, som ligger i et attraktivt markedsområde med stor vækst.

I jobbet kan du glæde dig til:

  • At bringe dig selv, din ordentlighed og dit gode kredithåndværk i spil hver dag. Når du rådgiver privatkunderne i din portefølje, får du brug for din viden om alle facetter af privatområdet
  • At udnytte din store lyst og evne til at tiltrække nye gode kunder til din portefølje. Du brænder for - og har succes med - at skabe kontakt til nye kunder og med at udfordre og opsøge muligheder
  • Via dit netværk og kendskab til lokalområdet at bidrage til at gøre os endnu mere synlige. Du deltager naturligt i aktiviteter i og uden for afdelingen
  • Med din gode energi at bidrage til forretningen og teamet

Du er måske den rette på holdet, hvis…

Du har den finansielle uddannelse på plads og mindst nogle års erfaring med at rådgive privatkunder og proaktivt at opsøge nye forretningsmuligheder. Din tillidsvækkende facon gør det let for dig at komme i dialog med kunderne og at opbygge værdifulde og langvarige relationer med dem.

Du arbejder bedst i et team, men er også selvstændig, handlekraftig og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen. Du har en positiv tilgang til opgaver, kunder og kolleger, og drives af at se muligheder og finde løsninger ud fra din gode afdækning af kundens behov.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Vi tilbyder dig en høj grad af frihed under ansvar i et alsidigt job, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du bruger din tid på det, du er god til: at rådgive kunder og tiltrække nye. Du får rig mulighed for at udfordre dig selv både fagligt og personligt samt for at påvirke afdelingens fortsatte succes. Har du lyst til at sidde med et fagområde som eksempelvis investering, bolig eller pension, og dermed styrke din faglighed på området endnu mere, så er det også en mulighed.

Vi er et ambitiøst hold, der også lægger stor vægt på det sociale element i hverdagen, hvor vi både kan lide at spille hinanden endnu bedre og at have det sjovt, mens vi skaber gode kundeoplevelser. Så hvis du vil være en del af vores hold, så skynd dig at sende en ansøgning eller ringe til afdelingsdirektør Anders Rye Jensen på 42 13 42 66.

Vi glæder os til at høre fra hurtigst muligt og holder samtaler løbende.