Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Boligsupporter til private boligsager

Ønsker du en specialistrolle, hvor du får rig lejlighed til at bringe dine kompetencer på boligområdet i spil? Så har vi en plads til dig i vores team i Boligsupport Privat, der arbejder med Totalkreditsager for Sparekassen Kronjyllands privatkunder.

Det daglige arbejde består i at behandle alle former for bolig- og tinglysningssager: For eksempel udarbejdelse af lånetilbud i Totalkredit, ejendomsfinansieringsaftaler, effektuering af lån, efterfinansiering og naturligvis tinglysning. Herudover får du kontakt til vores kolleger i afdelingsnettet i forbindelse med udarbejdelse af boligsagerne. Der er altså tale om et afvekslende job, hvor du får mulighed for at følge alle faser af en boligsag.

Du er måske den helt rette til vores hold, hvis du:

  • Ønsker at bidrage til, at vores kunder får den bedste oplevelse inden for alle former for bolig- og tinglysningssager. Du har allerede erfaring med ekspedition af boligsager og ved, hvor vigtigt det er for kunden, at du leverer kvalitet til tiden
  • Har en relevant finansiel uddannelse og har en stor viden om finansiering af fast ejendom og ekspedition af boligsalg, boligkøb og omprioritering
  • Sætter en høj standard for serviceniveauet over for kolleger og samarbejdspartnere. Med overblik og gode kommunikationsevner er du god til at sparre med dine kolleger i afdelingsnettet
  • Kan se værdien i at supplere kundens gode relation til sin personlige rådgiver og til Sparekassen Kronjylland. Det bidrager du blandt andet til ved at få boligsagernes flow til at køre så smidigt som muligt

Det kan du glæde dig til

På Frankrigsvej i Hammel er vi et hus fuld af specialister - her får du over 80 engagerede kolleger og sparringspartnere under samme tag. 27 af kollegerne har et bredt speciale inden for boligområdet – de 21 af dem beskæftiger sig med privatkundernes boligsager ligesom dig.

Vi har et godt socialt sammenhold i afdelingen, ligesom vi er gode til at sparre med hinanden i det daglige arbejde. Du kommer til at indgå i et team i afdelingen, hvor du kommer til at spille en central rolle i forbindelse med håndtering af de mange boligsager. Du får dermed en eftertragtet specialistviden på området og en bred kontaktflade på tværs af organisationen.

Ansvar, udfordringer og fællesskab

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi vægter fællesskab og medarbejder- og kundetilfredshed højt. Du får blandt andet rig mulighed for at få indflydelse, udvikle dig og tage ansvar. Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. 

Vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen.

Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.