MitID

Opdatering af MitID appen

Sådan skal du godkende fremover

Tirsdag 6. juni udkommer en opdatering af MitID appen. Opdateringen skal mindske risikoen for svindel og samtidig gøre det nemmere for brugeren at godkende med MitID fra sin mobiltelefon.

Med opdateringen bindes indtastning af bruger-ID og den efterfølgende godkendelse i MitID appen stærkere sammen og er med at 
sikre, at man selv har startet den handling, man godkender med MitID.         

Opdateringen rulles ud de næste uger alle de steder, hvor man skal anvende MitID – derfor også, når vores kunder eksempelvis skal logge på netbank.

MitID appen bliver opdateret, hvis man har slået automatisk opdatering til – har man ikke det, skal man selv opdatere den.

Du kan nedenfor se, hvordan man skal godkende en handling med MitID efter opdateringen.

Nyt på mobil

Hvis du bruger MitID appen på din mobiltelefon, bliver det nemmere for dig at godkende med MitID, fordi du føres direkte over i MitID appen ved et tryk på den nye knap: ’Åbn MitID app’:

Nyt på computer

Bruger du din computer og skal godkende med MitID appen, kommer der en QR-kode på din computerskærm. QR-koden skal du scanne med MitID appen på din mobil, før du kan swipe og godkende på mobilen.

Nyt på tablet

Bruger du en tablet og skal godkende med MitID appen, skal du på din tablet trykke på knappen ”Åbn app på anden enhed”. Herefter skal du åbne MitID appen på din mobil og bruge appen til at scanne den QR-kode, der vises på tablettens skærm, før du kan swipe og godkende på mobilen.

 

Kan du ikke scanne QR-koder?

Kan du af en eller anden grund ikke scanne QR-koder med din mobil, har du mulighed for at gøre brug af engangskoder, når du skal godkende en handling, som du igangsætter fra computer eller tablet.

Handel på nettet

Kortbetalinger på nettet skal fortsat godkendes med MitID appen på samme måde som i dag. I kortsystemet er der allerede indbygget andre tekniske sikkerhedsforanstaltninger. 


Læs også

investering vækst

Konti

Fastrente Opsparing: Lås pengene, og få mere i rente

Fastrente Opsparing er for dig, der ønsker en særlig attraktiv rente af pengene på din opsparing mod at binde beløbet i 6 eller 12 måneder.

Kom i Djurs Sommerland til rabatpris!

Kundedag

Ses vi til kundedag i Djurs Sommerland?

Nu er det snart tid til en tur i ruuuuuuutsjebanen, og vi glæder os til at møde dig og din familie! Lørdag 21. september inviterer Sparekassen Kronjylland til kundedag i Djurs Sommerland til rabatpris. Sparekassens kunder har parken helt for sig selv.

Mobiltelefon

Digital sikkerhed

Pas på falske webshops

Vildt lave priser på mærkevarer? Tilmelding af dit betalingskort til Google eller Apple Pay i løbet af betalingen? Det er klare tegn på falske webshops - og dem bliver flere i øjeblikket forsøgt svindlet af.

ECB forventes at sænke renten 6. juni

Status med cheføkonomen

ECB sænker renten - og hvad så?

CHEFØKONOM: Det store spørgsmål er, hvad der kommer til at ske med renten efter juni? Spørger man det finansielle marked, så venter det, at den korte rente samlet set sættes ned med omtrent 1,5 procentpoint over de næste par år.