Sprang boksen i Sparekassen Kronjylland

I hele uge 6 kunne borgere fra det meste af Mols afprøve deres held i Sparekassen Kronjylland. Med den rigtige nøgle kunne de springe boksen og vinde en ipad.

Torsdag 5. februar lykkedes det så for en heldig borger at åbne boksen. Den glade vinder blev Bente Kruse fra Slagter Kruse i Tved, der stak af med den eftertragtede gevinst.

Sparekassen Kronjylland har med hjælp fra IF Mols uddelt 900 nøgler, og i alt 200 husstande, besøgte afdelingen i løbet af ugen for at se, om deres nøgle passede i bankboksen.

- Det har været en rigtig hyggelig uge, hvor vi har haft mange besøg. Vi er glade for den store opbakning, der har været omkring vores arrangement og håber selvfølgelig, at det har været en sjov event for alle, som har deltaget, fortæller Anne Frost Thygesen, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Tved.

På trods af at boksen blev sprunget torsdag formiddag, gik de mange besøgende ikke forgæves. Der er udtrukket en ekstra præmie blandt dem, der i løbet af ugen har besøgt afdelingen og udfyldt en talon.