Spejdere får nye dolke efter indbrud

Da DDS Kongsdal spejderne havde indbrud i sommers, blev der blandt andet stjålet spejderudstyr, som gruppen ikke selv havde råd til at erstatte. Spejderne har nu fået støtte af Sparekassen Kronjylland til genindkøb af det manglende spejderudstyr.

 - Vi har for nyligt gennemgået et renoveringsprojekt af vores hytte og udearealer, som spejdergruppen selv har finansieret. Det stjålne udstyr var en udgift, der kom bag på os. Derfor er det en stor hjælp for vores gruppe, at Sparekassen Kronjylland har valgt at støtte os med 3.000 kr., som vi kunne bruge på nye spejderdolke, forklarer Martin Elfenbein, bestyrelsesformand hos DDS Kongsted spejderne.

 

Et aktivt lokalliv

Kongsdal spejdergruppen er en aktiv spejdergruppe, der har stort fokus på, at tilbyde et frirum med fokus på kammeratskab, ansvar og et sjovt friluftsliv, hvilket gjorde dem til oplagte kandidater til at modtage støtte fra Sparekassen Kronjyllands gavefond.

- Med vores bidrag til spejderne er vi glade for at være med til at støtte et aktivt fritidsliv for en masse børn og unge. Det falder fint i tråd med sparekassens ønske om at ville støtte lokale aktiviteter i de områder, hvor vi har vores kunder, fortæller Sven Kjærgaard, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Assens og Mariager