Fortsat samarbejde med Århus Håndbold

Sparekassen Kronjylland vil fortsat være en af de vigtigste økonomiske støtter for Århus Håndbold.

Det står klart, efter at de to parter har indgået en ny aftale, der indebærer, at Sparekassen Kronjylland går fra at være hovedsponsor og til at være co-sponsor.

- Selv om aftalen betyder, at Sparekassen Kronjylland træder et lille skridt nedad rent sponsormæssigt, er vi utrolig glade for at kunne forlænge det rigtig gode samarbejde. I samme åndedrag vil jeg gerne nævne, at Sparekassen næst efter Jytas fortsat er den største sponsor i Århus Håndbold, siger Henrik Lundorff, direktør i Århus Håndbold.

- Vi er i øjeblikket i fuld gang med at genforhandle gamle aftaler og indgå nye, og der er generelt god grund til at være optimistisk i forhold til næste sæson, hvor vi rent sportsligt er godt klædt på med bl.a. ligatopscoreren Rune Ohm som ny mand, understreger Henrik Lundorff.

I Sparekassen Kronjylland var vi aldrig i tvivl om, at vi også fremover skulle være en del af Århus Håndbold:

Fra venstre er det Henrik Lundorff, direktør i
Århus Håndbold sammen med to repræsentanter
fra Sparekassen: Ole Petersen, afdelingsdirektør
i Aarhus Erhverv og Bjarne Thuun, Områdedirektør.

 

 

- Vi har gennem mange år haft et rigtigt nært og godt samarbejde med klubben, et samarbejde der har givet resultater for både Århus Håndbold og Sparekassen Kronjylland. Derfor er det også naturligt at fortsætte det samarbejde, ikke mindst fordi vi ser en rigtig god fremtid for Århus Håndbold i toppen af dansk herrehåndbold. Der er således heller ikke noget drama i, at vi træder et lille skridt ned, det handler blot om, at vi har tilpasset aftalen i forhold til vores øvrige sponsorater og behov, forklarer områdedirektør i Sparekassen Kronjylland, Bjarne Thuun.

- Siden Sparekassens fødsel i 1829 har vi været en aktiv del af de samfund, hvor vi driver vores forretning. Med seks afdelinger i Aarhus hører vi til blandt byens største pengeinstitutter, og derfor ønsker vi naturligvis også her at være en aktiv spiller i byens fritidsliv på både elite- og motionsplan.