Tillykke til Spentrup IF’s volleyhold

Hovedsponsor belønner Spentrup IF’s volleyhold efter flot 2. plads.

 

Sparekassen Kronjylland, som er hovedsponsor i Spentrup IF, har givet klubbens volley-ligaherrer et velfortjent skulderklap i form af en check på 5.000 kroner efter holdets flotte 2. plads i pokalfinalen i Odense for nylig. Volleyherrerne bestemmer selv, hvad pengene skal gå til.

Der var stor spænding i Odense Idrætshal søndag 20. januar, da Spentrup IF’s volleyherrer mødte Marienlyst i pokalfinalen, som desværre endte med en sejr til Marienlyst med resultatet 25-11, 21-25, 27-25 og 25-17. Pokalfinalen er kulminationen på den store Pokalfestival, som Dansk Volleyball Forbund afholder hvert år, hvor over 1.000 volleyspillere i alle aldre er samlet for at dyste og have det sjovt.

En 2. plads er under alle omstændigheder en rigtig flot placering, så det skulle naturligvis fejres og belønnes, mente Spentrup IF´s flerårige hovedsponsor Sparekassen Kronjylland. Sparekassen inviterede derfor volley-herrerne på besøg i den lokale afdeling i Spentrup, hvor de udover lidt sodavand, frugt og chokolade fik overrakt et økonomisk skulderklap i form af en check på 5.000 kroner, som holdet kan bruge til det, de ønsker.  

”Vi synes, det er fantastisk flot, at et hold fra en mindre by som Spentrup kan komme så langt som til en pokalfinale, og vi vil derfor gerne give holdet et skulderklap, som de kan bruge til deres fremtidige arbejde. Volleyball er en sport uden så mange penge i, og der er mange udgifter til blandt andet kørsel, når man spiller på så højt et niveau som vores ligaherrer, så mon ikke pengene falder på et forholdsvis tørt sted”, siger afdelingsdirektør Jacob Tange fra Sparekassens Spentrup afdeling.

Hos Spentrup IF sætter såvel klubbens formand som volleyherrerne og deres træner meget stor pris på initiativet, og de glæder sig over checken og de muligheder, den giver holdet.

På billedet overrækker afdelingsdirektør Jacob Tange fra Sparekassens Spentrup afdeling en check på 5.000 kroner til Spentrup IF’s volley-ligaherrer.