Nu ved jeg meget mere

Fem 9. klasses elever har i uge 38 været i erhvervspraktik i Sparekassen Kronjylland. De fem elever var i praktik i tre dage i hver sin afdeling og de sidste to dage var de samlet på hovedsædet i Randers. Herunder kan du læse, hvad praktikanterne fik ud af deres praktikophold.

Jeg har været i praktik hos Sparekassen Kronjylland, hvor jeg lov til at lave bankarbejde. Før mit praktikforløb vidste jeg ikke, om jeg ville arbejde i et pengeinstitut. Nu efter at have været i praktik, er jeg rimelig sikker på, at det er noget for mig. Jeg blev taget rigtig godt imod af medarbejderne i Sparekassens afdeling i Spentrup. Jeg har ikke bare lært en masse, men også oplevet en masse spændende ting. Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne komme i praktik. Det var fedt!
Kristian Bøhrk Andersen

Det har været super fedt at være i praktik i Sparekassens afdeling i Assentoft. Jeg har lært en masse ting. Det var slet ikke som jeg troede det var, det er meget mere teknisk, men det er meget positivt. Jeg er næsten sikker på at jeg skal have med penge at gøre når jeg bliver ældre. Jeg har mødt en masse søde og imødekommende mennesker.
Amalie Lorentzen

Jeg har haft et sjovt og meget lærerigt ophold i Sparekassen Kronjylland, som praktikant. Jeg blev taget godt imod af mine dygtige, og ikke mindst venlige kollegaer i Nordre afdeling. Jeg fik forklaret en masse vigtige og ikke mindst spændene ting. Jeg fik selv lov til at lave nogle opgaver, som ”rigtige” rådgivere laver. Nogle ting har været svært, mens andre ting har været lette. Det har været et underholdene og ikke mindst sjovt sted, at befinde sig som praktikant. Alle er særdeles venlige og meget imødekommende, og jeg har fået meget ud af mit ophold i Sparekassen Kronjylland og lært nogle vigtige til ting omkring hvordan det er at være arbejde i en bank.
Jesper Birk Sørensen

Jeg har været i praktik i Sparkassen Kronjylland hele uge 38. Det har været en virkelig god oplevelse – de har alle taget godt i mod mig. Jeg startede med tre dage i Vorup, hvor jeg blev vist rundt. I løbet af de tre dage nåede jeg rundt til alle medarbejderne og hørte om hvad de lavede og hvilke opgaver de kan blive stillet over for. Torsdag og fredag har jeg været inde på Tronholm sammen med de andre praktikanter. Alt i alt har det været en hyggelig uge, hvor jeg har lært en masse ting. Samtidig er jeg blevet afklaret med at jeg ikke skal være i en bank. Jeg vil gerne takke Sparkassen Kronjylland for at have taget mig i praktik. Det har været en super uge!
Ea Willemoes Jensen

Jeg har været i praktik i Sparekassen i Kristrup og det har jeg været rigtig glad for,  bl.a. har jeg efter mit praktik ophold fundet ud af, at jeg godt kunne tænke mig at være i en bank. Jeg har fået helt vildt meget ud af at være i praktik, og kan klart anbefale andre at tage i praktik, hvis de får tilbuddet. Jeg har faktisk været så glad for at være i praktik i Sparekassen, at jeg har snakket med min mor om at skifte bank. Har kun positive ting at sige om Sparekassen. Jeg kunne godt finde på om 4-5 år at arbejde i sparekassen, da jeg er blevet taget rigtig godt i mod og jeg synes at medarbejderne er virkelig flinke.
Kathrine Schultz Dalsgaard