Job i Sparekassen Kronjylland

Virksomhedsanalytiker til Danmarks største sparekasse

Vi søger en erfaren revisor, som har lyst til at bruge sine analytiske evner og erfaring til at udarbejde virksomhedsanalyser og styrke vores beslutningsgrundlag i forhold til Sparekassens erhvervskunder.

I Sparekassen Kronjylland har vi udvidet vores afdelingsnet og oplever vækst. Vi har derfor brug for endnu en dygtig kollega til Virksomhedsanalyse, som er en del af Kreditafdelingen på hovedsædet i Randers. I Virksomhedsanalyse får du ni kompetente og hjælpsomme kolleger.

Du kan glæde dig til at:

  • Spille en afgørende rolle i Sparekassens bevillingsproces
  • Få ansvaret for kontakten til udvalgte afdelinger
  • Udarbejde virksomhedsanalyser og rate Sparekassens erhvervsengagementer
  • Blive en vigtig sparringspartner for øvrige kolleger i Kredit og erhvervsrådgivere i afdelingsnettet
  • Få et tæt samarbejde med de øvrige beslutningstagere i forbindelse med kreditindstillinger
  • Blive en del af et rigtig godt team i Virksomhedsanalyse

Du er måske den rette hvis...

Vi forventer, at du har en solid regnskabsmæssig baggrund som revisor med HD(R) eller cand.merc.aud. Det vil desuden være en fordel, hvis du har arbejdet med regnskabs- og skattemæssig rådgivning af små og mellemstore virksomheder.

Du skal have stor lyst til at dykke ned i regnskaber og have næse for på kort tid at sætte dig ind i et stort talmateriale og finde ind til essensen. Dit analytiske overblik er krydret med sund fornuft, og du ved, hvornår nok er nok. Du arbejder selvstændigt og formår at holde fokus − også når det går stærkt. Det er vigtigt, at du er velformuleret, så du kan argumentere for dine holdninger og stå fast i en diskussion. Samtidig skal du være til at flytte, når du mødes af stærkere argumenter.

Hvad gør stillingens særligt attraktiv?

Du er selv med til at sætte dagsordenen og får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Vi tilbyder et godt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du har ansvar for og stor selvstændighed omkring dine opgaver, ligesom du får indflydelse på den fortsatte udvikling på virksomhedsanalyseområdet. Du får dygtige og ambitiøse kolleger at sparre med både i Virksomhedsanalyse, i de øvrige afdelinger på hovedsædet og i de kundevendte afdelinger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Virksomhedsanalyse, Hanne Bager Jacobsen på 27 51 85 80.

Vi glæder os til at høre fra dig senest 7. juni. Vi holder samtaler i juni og håber, at du kan starte i jobbet 1. august.